cloud 3 kullanıyorum mikrofonu gayet iyiben hyper x cloud 2 wireless memnunum fakat mikrofon performansı düşük hyper x cloud 3 daha kötü diyolar. Bence steelseries bak corsair bak.
çok iyi kulaklık alınır ekolayzer ayarı yapman gerekiyor gerçi tamamen kişiye göre değişir.Hyperx cloud 3 wireless almayı düşünüyorum 4000 fiyat bandına bu fiyata alınır mı veya ondan iyidir dediğiniz bir kulaklık var mı ?
dolby e bile gerek yok kendi driveri üzerinden yapacağın ayar yeterli oluyormikrofonun frekans ayarını yükseltince çok güzel oluyor
kulaklık kutudan çıktığı gibi kullanırsan ses boğuk geliyor ama dolby atmos satın alıp (44tl) eq ayarı yaparsan çok güzel oluyor
bunun resmini atma şansınız var mı ben bulamadım birkaç kere buraya da sordum cevap alamadımmikrofonun frekans ayarını yükseltince çok güzel oluyor
kulaklık kutudan çıktığı gibi kullanırsan ses boğuk geliyor ama dolby atmos satın alıp (44tl) eq ayarı yaparsan çok güzel oluyor
bunun resmini atma şansınız var mı ben bulamadım birkaç kere buraya da sordum cevap alamadım
Ben aldım memnunumHyperx cloud 3 wireless almayı düşünüyorum 4000 fiyat bandına bu fiyata alınır mı veya ondan iyidir dediğiniz bir kulaklık var mı ?