Hyperx cloud 3 wireless alınır mı

memin00

80+
Reaksiyon skoru
1
Hyperx cloud 3 wireless almayı düşünüyorum 4000 fiyat bandına bu fiyata alınır mı veya ondan iyidir dediğiniz bir kulaklık var mı ?

ben hyper x cloud 2 wireless memnunum fakat mikrofon performansı düşük hyper x cloud 3 daha kötü diyolar. Bence steelseries bak corsair bak.

ben hyper x cloud 2 wireless memnunum fakat mikrofon performansı düşük hyper x cloud 3 daha kötü diyolar. Bence steelseries bak corsair bak.
cloud 3 kullanıyorum mikrofonu gayet iyi
Hyperx cloud 3 wireless almayı düşünüyorum 4000 fiyat bandına bu fiyata alınır mı veya ondan iyidir dediğiniz bir kulaklık var mı ?
çok iyi kulaklık alınır ekolayzer ayarı yapman gerekiyor gerçi tamamen kişiye göre değişir.

mikrofonun frekans ayarını yükseltince çok güzel oluyor
kulaklık kutudan çıktığı gibi kullanırsan ses boğuk geliyor ama dolby atmos satın alıp (44tl) eq ayarı yaparsan çok güzel oluyor

kulaklık kutudan çıktığı gibi kullanırsan ses boğuk geliyor ama dolby atmos satın alıp (44tl) eq ayarı yaparsan çok güzel oluyor
dolby e bile gerek yok kendi driveri üzerinden yapacağın ayar yeterli oluyor :D ha dolby olursa çok daha iyi olur sanırım.

bunun resmini atma şansınız var mı ben bulamadım birkaç kere buraya da sordum cevap alamadım

bunun resmini atma şansınız var mı ben bulamadım birkaç kere buraya da sordum cevap alamadım
1745662038817.png
ben böyle kullanıyorum

Hocam hiç düşünme çek, mikrofon için illa para verip yapman gerekmiyor düzgün ses kaydetsin yeterli. Daha sonrasında NVIDIA Broadcast indiriyorsun, oradan da mikrofon temizlemeyi ve gürültü engellemeyi aktif ediyorsun. Çöp olan mikrofonu sana güzel bir podcast mikrofonuymuş gibi geri kullandırıyor.

Ucuz yollu sesleri bu sayede pahalıymış gibi lanse edebilirsiniz.

Bazı kişiler gördüm wraith deki kulaklıkları öneriyorlar (kulak üstü) hyperx mi daha iyi yoksa wraithdekiler mi daha iyi onu öğrenmek için yazdım .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,208
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri