Neler Yeni

HyperX Cloud 3 Wireless oyunlarda ses az.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih Akgül
Herkese merhaba, HyperX Cloud 3 Wireless satın aldım ürün elime ulaştı önceki kulaklığım HyperX Cloud 2 kablolu.
üründe youtube gezinirken normal kullanımda ses kabul edilebilir cloud 2 kadar olamıyor tabi ama müziklerde iyi fakat gelelim oyunlara ses falan kasılmıyor belli ki bir sorun var ve coğu kişide böyle görünüyor öyle bir durumki sanki oyun %50 ses oranının üzerine çıkmıyor bunu aşmanın bir yolu var mı oyunun arayüz sesi ayak sesleri çok kısık ama silah sesleri yüksek garip bir durum . yazılımı kurdum yükledim 48tl Dolby atmos yazılımını satın aldım gerek internetteki tüm ayarları denedim gerek EQ gerek ses ayarlarından loudness equalization hepsini yaptım çözüm bulan var mı ?

Kardullah

80+
Hocam şimdi sana bir program önericem indir onu microsoft store'den bu programı kur 7 günlük deneme sürümü var dene beğnirsen 42 TL satın alırsın sana eq ayarı vericem indirince haber ver

Ekler

• 1733562007871.png
    1733562007871.png
    103.9 KB · Hit: 32
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdi sana bir program önericem indir onu microsoft store'den bu programı kur 7 günlük deneme sürümü var dene beğnirsen 42 TL satın alırsın sana eq ayarı vericem indirince haber ver
kullanıyorum suan satın aldıgımı yazmıştım, müzik eq detaylı kullanıyorum şuan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla valorant oynuyorum ve ses %60 beni geçtim karşı takım diyor ses kasma yüzünden ban yicen knk o derece iyi ses veriyor
çok garip kullanmıs oldugunuz anakart ve realtek sürücü hangi versiyon yazarmısınız ?
sorunun windows kaynaklı oldugunu düşünüyorum.

Kardullah

80+
çok garip kullanmıs oldugunuz anakart ve realtek sürücü hangi versiyon yazarmısınız ?
sorunun windows kaynaklı oldugunu düşünüyorum.
Attığım eq ayarını yaptınız mı? music modu leş gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

asrock b650 livemixer anakartım realtek sürücüsüne nereden bakılıyor bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih Akgül
Attığım eq ayarını yaptınız mı? music modu leş gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

asrock b650 livemixer anakartım realtek sürücüsüne nereden bakılıyor bilmiyorum
aygıt yöneticisne girin alt kısımda ses, video, oyun denetleyecisi diye bir kısım var sağ tıklayıp özelikler diyin ekte de resim oalrak attım.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    106.7 KB · Hit: 35
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,413
Üyeler
164,662
Son üye