Neler Yeni

HyperX Cloud Alpha gevşeklik sorunu

Laeron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Fırat Sarı
Yaklaşık 1 haftadır Cloud Core Wireless kullanıyorum. Bugün şarjı bitince kutusunda duran Cloud Alpha'yı kullanmak istedim. Kulaklığı çıkardım, kulağıma taktım ancak kulaklık resmen kafamdan düşecek kadar gevşek duruyor. 2 yıldır kullanıyorum ve kesinlikle böyle değildi. Kulağımı azıcık bile sıkmıyor, tabiri caizse emanet gibi duruyor. Çıkardım kafamdan masaya koydum ve aşırı gevşek durduğunu fark ettim. Normalde Cloud Core Wireless gibi pedlerin birbirine değmesi lazım ancak birbirinden çok uzakta duruyor. Önceki halini ve şu anki halinin fotoğrafını bıraktım. Neden böyle olmuş olabilir? Garantisi yok ve benim bu sorunu çözmem lazım. Nasıl çözebilirim?

Ekler

• fe.jpg
    fe.jpg
    342.6 KB · Hit: 35
  • IMG-20221031-WA0003.jpg
    IMG-20221031-WA0003.jpg
    119.3 KB · Hit: 32

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
Konuyla alakasız soru sormak istiyorum iki kulaklığın kafa ayarı aynı mı bana cloud core wireless küçük geldi şimdi cloud alpha wireless almak istiyorum o da mı küçük gelir aynı mı kafa ayarları?

Laeron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Fırat Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyla alakasız soru sormak istiyorum iki kulaklığın kafa ayarı aynı mı bana cloud core wireless küçük geldi şimdi cloud alpha wireless almak istiyorum o da mı küçük gelir aynı mı kafa ayarları?
Cloud Alpha'yı 4. kademede kullanırken kafama tam oluyordu, Core Wirelles'i 5. kademede kullanıyorum ve tam oturuyor. Cloud Core Wirelles'te 7 kademe varken Cloud Alpha'da 8 kademe var. Cloud Alpha daha büyük yani, küçük geleceğini sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,577
Üyeler
163,847
Son üye
hayatsizinsanim
Top Bottom