Neler Yeni

Yardım Hyperx Cloud Alpha S 1100 TL ye alınır mı?

BroDill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Buğra Semih Dündar
Bütçe
1100
Forumda birazcık kulaklık bölümünde gezdiyseniz artık benim kulaklık ile ilgili sorunlarımı görmüşsünüzdür. Corsair void elite wireless modeline yarın iade işlemlerini başlatacagım. 4. Kulaklık alma merasimime artık son vermek için wireless v.b özellikler ile uğraşmadan has ses kalitesi veren ve discord da arkadaşlarımın sesimi düzgün duyabilmesi için bir kulaklık arıyorum.
bu ürünü almayı düşünüyorum. fiyatına değer mi? cloud 2 den mikrofonunun iyi oldugunu biliyorum ama ses kalitesi cloud 2 kadar iyi midir?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
İyi diye duymuştum ama sanki pahalı geldi

BroDill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Buğra Semih Dündar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi diye duymuştum ama sanki pahalı geldi
hocam bu s modeli alpha 800-900 tl. alpha s 1200 1300 tl arasındaydı bayadır şimdi indirime girmiş almayı düşünüyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa iyi olur

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul
Forumda birazcık kulaklık bölümünde gezdiyseniz artık benim kulaklık ile ilgili sorunlarımı görmüşsünüzdür. Corsair void elite wireless modeline yarın iade işlemlerini başlatacagım. 4. Kulaklık alma merasimime artık son vermek için wireless v.b özellikler ile uğraşmadan has ses kalitesi veren ve discord da arkadaşlarımın sesimi düzgün duyabilmesi için bir kulaklık arıyorum.
bu ürünü almayı düşünüyorum. fiyatına değer mi? cloud 2 den mikrofonunun iyi oldugunu biliyorum ama ses kalitesi cloud 2 kadar iyi midir?
930’a Razer Barracuda X aldım hem kablosuz hem ses olarak açık ara daha iyi

BroDill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Buğra Semih Dündar
Son düzenleme:

Logithx

80+ Bronze
Cloud alpha s iyidir zaten çoğu profesyonel oyuncunun kullandığı marka hem modüler hemde ses kalitesi çok daha iyi bir çok oyun için otomatik ses profilleri var ayrıca discord sertifikası var uzun bir süre kullandım ne discord olsun nede oyun içinde mikrofonla ilgili sorun yaşamadım mikrofon kalitesi çok iyi ayrıca gürültü engelleme özelliği çok iyi ses kalitesi özellikle 7.1 açıldığında rekabetçi oyunlarda oyuncunun tam olarak nerden geldiğini tespit edebiliyorsun..

BroDill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Buğra Semih Dündar
Cloud alpha s iyidir zaten çoğu profesyonel oyuncunun kullandığı marka hem modüler hemde ses kalitesi çok daha iyi bir çok oyun için otomatik ses profilleri var ayrıca discord sertifikası var uzun bir süre kullandım ne discord olsun nede oyun içinde mikrofonla ilgili sorun yaşamadım mikrofon kalitesi çok iyi ayrıca gürültü engelleme özelliği çok iyi ses kalitesi özellikle 7.1 açıldığında rekabetçi oyunlarda oyuncunun tam olarak nerden geldiğini tespit edebiliyorsun..
1100 tl ye alınabilecek bence de bu kadar kaliteli bir seçenek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

1100 TL ye alınabilecek bence de bu kadar kaliteli bir seçenek yok
teşekkür ederim cevabın için yarın satın alıcam

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul
emin misiniz ses olarak iyi olduguna pek sanmıyorum . birde nerden aldınız 930 a
Rtings’s kulaklık karşılaştırma konusunda iyi bir site ordan baktım İtopyadan indirimle aldım 3 hafta önce

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,363
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
kablosu çıkıyor resimlerdekine göre , taşıma kolaylığı açısından değil mi bluetooth gibi bir özelliği yok yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,988
Üyeler
159,084
Son üye
kadir6677
Top Bottom