Daha ne alacaz 10 k ya mı kulaklik alalimKullandım pek tavsiye etmem ama mici güzel
Sorum var, kafam büyük, boyum 187 kilom 105, yayıncıyım, günde ortalama 6-8 saat yayın totalde 12 saat bilgisayar başındayım. Bu kulaklık kafa ağrıtır mı nasıl anlarım. En ufak baskı bende çok fena baş ağrısı yapıyorŞuan kullanmaktayım merak edilen sorular varsa cevaplayabilirim.
Kulaklık çok rahat onu söyleyeyim. Şimdi kafa ölçüsü bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama acayip esnek yapısı var bir sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum. Bende uzun süreler PC başında kaldığım zaman çok hafif bir kulakta ağrı yapıyor o da 5-10 dakika kulaklığı çıkarıp geri taktığımda herhangi bir sorun kalmıyor. Yani kısacası ergonomisi seni memnun eder.Sorum var, kafam büyük, boyum 187 kilom 105, yayıncıyım, günde ortalama 6-8 saat yayın totalde 12 saat bilgisayar başındayım. Bu kulaklık kafa ağrıtır mı nasıl anlarım. En ufak baskı bende çok fena baş ağrısı yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an kullandığım kulaklık rampage rm-k10 amazing, 2-3 yıl önce bütün paramı verip (250 TL'ye) almıştım baş ağrıtmasın diye. İş de gördü baş ağrıtma konusunda. Ondan daha iyi midir nasıldır
Link alabilirmiyiz?Trendyol’da bayağıdır 1200 civarındaydı zaten.
1700 tl olmuş.Link alabilirmiyiz?
konuda belirttiğimiz gibi en ucuzu bu ve güvenli amazon satıcısı farkı ile 300₺ de pahali olsa trendyol yerine amazon tercih ederim, en azından sıfır ürün oldugundan emin olurum.1700 TL olmuş.