- Reaksiyon skoru
- 4,395
https://www.amazon.com.tr/Thermalri...ents=p_4:Thermalright&s=computers&sr=1-2&th=1 

Gaming gen de 3100 tl

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gaming gen de 3100 tl
Fan sesi duyamazsın bunda 240lıkların çoğundan çok daha iyidirbeyler sıvı soğutma daha iyi değilmi bunlar çok ses çıkarmaz mı
Hava akışı: 82/95.5CFM (MAX); Gürültü Seviyesi ≤30.2dB (A)beyler sıvı soğutma daha iyi değilmi bunlar çok ses çıkarmaz mı
Yani Facebook da 1500 TL ye bir arkadas satıyordu bir iki hafta önce. Tipini beğenmiyorumkasım indirimlerinde 1500tlye noctua nh-d15s aldım. hemde 2 tane iyiki almışım 2.5Kları görüyoruz.
tipi bence güzel ama 14cm fan ve devasa yapısı daha güzelYani Facebook da 1500 TL ye bir arkadas satıyordu bir iki hafta önce. Tipini beğenmiyorum
Aynen ben de almıştım bu soğutucuyu acaba iade edip daha iyisi olan bu indirimli soğutucuyu mu alam? Kasam vento vg15fe işlemci de i5 12600kf, kasama sığar mı diye merak ediyorum maksimum soğutucu uzunluğu 160mm.Thermalright Phantom spirit almıştım, iade edip bunu almak ne kadar mantıklı olur ? Aradaki 500 TL'ye değecek bir fark var mıdır.