🔥İndirim 🔥🔥🔥Thermalright FC140 Beyaz CPU Soğutucu Çift Kule ve Çift Fan 2K 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

beyler sıvı soğutma daha iyi değilmi bunlar çok ses çıkarmaz mı
Hava akışı: 82/95.5CFM (MAX); Gürültü Seviyesi ≤30.2dB (A)

Gayet iyi değerler. Bir çok sıvı soğutmayı tokatlar

2 tane paylaştığım model gaming gen de daha uygunmuş. @Ckribrahim konusuna bakabilirsiniz arakdaşlar. Sadece Commanderin fiyatı iyi. @Ckribrahim dikkati için teşekkürler

Son düzenleme:
kasım indirimlerinde 1500tlye noctua nh-d15s aldım. hemde 2 tane iyiki almışım 2.5Kları görüyoruz.

kasım indirimlerinde 1500tlye noctua nh-d15s aldım. hemde 2 tane iyiki almışım 2.5Kları görüyoruz.
Yani Facebook da 1500 TL ye bir arkadas satıyordu bir iki hafta önce. Tipini beğenmiyorum

Yani Facebook da 1500 TL ye bir arkadas satıyordu bir iki hafta önce. Tipini beğenmiyorum
tipi bence güzel ama 14cm fan ve devasa yapısı daha güzel :D muazzam bi soğutması var ve kasadaki psunun fan sesi daha daha çok çıkıyor :D inanılmaz sessiz. hani noctua sessizdir 14cm fanı duymazsın bile diyorlardı hakkaten doğruymuş.

Thermalright Phantom spirit almıştım, iade edip bunu almak ne kadar mantıklı olur ? Aradaki 500 tl'ye değecek bir fark var mıdır.

Son düzenleme:
Thermalright Phantom spirit almıştım, iade edip bunu almak ne kadar mantıklı olur ? Aradaki 500 TL'ye değecek bir fark var mıdır.
Aynen ben de almıştım bu soğutucuyu acaba iade edip daha iyisi olan bu indirimli soğutucuyu mu alam? Kasam vento vg15fe işlemci de i5 12600kf, kasama sığar mı diye merak ediyorum maksimum soğutucu uzunluğu 160mm.

Geri