🔥İndirim 🔥 🔥 🔥 🔥Asus ROG Strix GeForce RTX 4090 59.999 TL 🔥 🔥 🔥

Ah ne varsa eski günlerde vardı hocam şimdi her şey çok zor peçeteye bile zam geldi :)
Sormayın vallahi az önce nova pro wireless aldım 9k ya borcum çok diye iptal ettim kulaklık bozuk. Sistemi satmaya kalktım 39k ya topladığım sisteme 24k çekiyolar. garip bir yer olduk

Sormayın vallahi az önce nova pro wireless aldım 9k ya borcum çok diye iptal ettim kulaklık bozuk. Sistemi satmaya kalktım 39k ya topladığım sisteme 24k çekiyolar. garip bir yer olduk
Gece gece dertlendik yine hocam bunları daha fazla konuşursak çıldırırız o yüzden iyi geceler hahaha :)

Aramızda alan yiğit varsa tebrik etmek isterim. Güzel kart klasmanına göre iyi fiyat.

Giriş seviye gaming pro nun tasarımı daha güzel bence 😂

Colorful vulcan daha iyi bence

Linç yemeyeceksem bir şey sormak istiyorum.
50ye gaming verto 53e gamerock varken sırf rog diye 60a çıkmaya gerek var mı?
Bu mesajı linçleyeni Hatay usülü dürüm yaparım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta 46,5K ya Gainward Phantom varken bile alınmaz.

Bu fiyatlara çıkıyorsanız aldığınız kartın 3 sene garantili olması önemli. Palit hala 2 sene garanti veriyor. Msi, Gainward, gigabyte, asus 3 yıl garantili. 3 yıl garantili olan en uygun kartı alırdım Rog takıntısı yoksa.

Bu bütçeye çıkan bi insan için bunlar dert olmaz şahsen bütçem olsa doğrudan tüm parçaları rog dizerim bu bi tık fantazi işi yani bu bütçedeki birisi için çok önemli değil o rakamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,412
Üyeler
174,367
Son üye
Neocravle
Geri