❌İndirim Bitti! Aula SC800 PAW3395 37gr 8000Hz Kablosuz Mouse - 1591 TL

dragon fly ve ajazz 159 pro da kullandım, mouse konusu biraz kişisel tercih ve ele uyumlu olması ile ilgili ama bu mouse ile yarışamazlar benim fikrimce. Biraz deneme yanılma maalesef mouse işi, herkese aynı tadı vermeyebiliyor.
Evet 2si farklı yerlerde kullanıyorum . Aldım bakalım beğenirsem kullanırım zevkime uyarsa

Siyah stok 1 bilginize

Evet 2si farklı yerlerde kullanıyorum . Aldım bakalım beğenirsem kullanırım zevkime uyarsa
Hayırlı olsun umarım beğenirsiniz, hep bir al sat yaparım mouseları denerim alırım satarım, zarar bile ederim sırf mouse denemek için, ama bu mouseu hiçbir zaman çıkarmıyorum elimden, benim bile alasım geldi yedek olarak

Bu fiyatlara mekanik değil manyetik klavyelere bakmanızı öneririm fps oyunu oynasanızda oynamasanızda, attığınız sitede

Bu ürünler f/p üst seviye ürünlerdir. Bi ara çok yakından takip ettim kendim de ikisini de kullandım şuan aktif olarak mchose olan ürünü kullanıyorum, ürün incelemerinden tuş yumuşaklığı/sessizliği vs bakabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siyah stok 1 bilginize
Siyah stok bitti 1920 TL'ye yükseldi fiyat.

mcu için bilgi hiçbir sitede yok mouse alıp test edende yok latency için falan sadece kağıt üstü 8k 3395 yazmışlar risk ama kupon cashbackle çekip deneyesim geldi şahsen

mcu için bilgi hiçbir sitede yok mouse alıp test edende yok latency için falan sadece kağıt üstü 8k 3395 yazmışlar risk ama kupon cashbackle çekip deneyesim geldi şahsen
Piyasadaki en kaliteli mouselardan ( wl mouse, finalmouse, logitech, razer vs) sayamadığım onlarca markadan sonra beni hiç rahatsız etmedi oyunlarda, kendim de cs faceit 10 lvl olarak oynuyorum. Ama dediğiniz gibi kişiden kişiye bu fark değişebilir

Bu fiyatlara mekanik değil manyetik klavyelere bakmanızı öneririm fps oyunu oynasanızda oynamasanızda, attığınız sitede

Bu ürünler f/p üst seviye ürünlerdir. Bi ara çok yakından takip ettim kendim de ikisini de kullandım şuan aktif olarak mchose olan ürünü kullanıyorum, ürün incelemerinden tuş yumuşaklığı/sessizliği vs bakabilirsiniz.

Siyah stok bitti 1920 TL'ye yükseldi fiyat.
mc hose tarafinda öneriniz nedir

Piyasadaki en kaliteli mouselardan ( wl mouse, finalmouse, logitech, razer vs) sayamadığım onlarca markadan sonra beni hiç rahatsız etmedi oyunlarda, kendim de cs faceit 10 lvl olarak oynuyorum. Ama dediğiniz gibi kişiden kişiye bu fark değişebilir
Hocam Razer Naga pro dan geçilir mi?
Tek farkı ağırlık ve 8k olması mı?

mc hose tarafinda öneriniz nedir
Ben nuphy, iqunix gibi üst seviye markalarda kullandım fakat en rahat ettiğim ve manyetik ayarlarını en iyi yapabildiğim ürün mchose ace 60 pro uranus switch oldu. Şuan pro olmayan, tip olarak daha iyi gözüken versiyonları da gelmiş onları bilmiyorum tam olarak araştırmak lazım, ama mchose kaliteli bir marka klavye konusunda, kablosuz manyetik olarak fun60 bakabilirsiniz aynı siteden, %68 versiyon isterseniz de aynı şekilde mchose ace 68 lere bakabilirsiniz, diğer mchose klavyelerini deneyimlemedim maalesef net bir şey söyleyemeyeceğim. Ama hala aktif olarak yazılım güncellemesi alıyor güncel bir ürün.

Ben nuphy, iqunix gibi üst seviye markalarda kullandım fakat en rahat ettiğim ve manyetik ayarlarını en iyi yapabildiğim ürün mchose ace 60 pro uranus switch oldu. Şuan pro olmayan, tip olarak daha iyi gözüken versiyonları da gelmiş onları bilmiyorum tam olarak araştırmak lazım, ama mchose kaliteli bir marka klavye konusunda, kablosuz manyetik olarak fun60 bakabilirsiniz aynı siteden, %68 versiyon isterseniz de aynı şekilde mchose ace 68 lere bakabilirsiniz, diğer mchose klavyelerini deneyimlemedim maalesef net bir şey söyleyemeyeceğim. Ama hala aktif olarak yazılım güncellemesi alıyor güncel bir ürün.
Hocam Aula F75 i elden çıkarıp almaya değer mi?

Hocam Razer Naga pro dan geçilir mi?
Tek farkı ağırlık ve 8k olması mı?
Hocam biraz oynadığınız oyunlara ve alıştığınız mouse şekline göre de değişebilir. Farkları 3395 sensor 3950 den sonra en verimli çalışan üst seviye sensör. Hafiflik başta size tuhaf gelebilir ama razer naga pro gibi bir ağır mousedan 37 gramlara düşerseniz ve alışırsanız çok rahat edersiniz. Switchler omron switch, yine piyasada 5000-6000+ bandında satılan mouselarda bulunan switch, sizin ürününüz 1000 HZ muhtemelen bu ürünü 1000-2000-4000-8000 HZ olarak kullanabiliyorsunuz. Geçmenizdeki nedenler
-Switch kalitesi
-Hertz
-Ağırlık
-Boyut
gibi söyleyebiliriz.

Hocam Aula F75 i elden çıkarıp almaya değer mi?
Normal hikayeli oyunlar oynuyorsanız almayabilirsiniz çok mühim bir gereklilik değil, fakat fps oyunlarında manyetik switch olmazsa olmaz. En kötü manyetik switchli klavye en iyi mekanik klavyeden bile iyidir. Bir kere alıştığınızda bir daha mekanik klavyeye dönemezsiniz hareketler laglı/pingli gibi gelir. Bence değer fakat yine kişisel ihtiyaç ve tercihlere kalmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,108
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri