Hyperx Cloud Alpha S Hakkında Yorumlarınız Nasıl?

Reaksiyon skoru
3
Merhaba,
Bugün Alpha S siparişi verdim. SS arctis 3 kullanıyorum. Ses seviyesinden hiç memnun değilim. Oyunlarda çok kötü ses performansı var bence. Ayak seslerini felan çok zor duyuyorum. Özellikle Pubg.
Cloud alpha s sipariş ettim. Kullanan arkadaşlar varsa lütfen görüşlerini paylaşırlarsa çok memnun olurum.
Cloud 2 ve alpha s arasında kaldım alpha s sipariş ettim.
Yorumlarınız benim için önemli lütfen yardımcı olun.

Merhaba,
Bugün Alpha S siparişi verdim. SS arctis 3 kullanıyorum. Ses seviyesinden hiç memnun değilim. Oyunlarda çok kötü ses performansı var bence. Ayak seslerini felan çok zor duyuyorum. Özellikle PUBG.
Cloud alpha s sipariş ettim. Kullanan arkadaşlar varsa lütfen görüşlerini paylaşırlarsa çok memnun olurum.
Cloud 2 ve alpha s arasında kaldım alpha s sipariş ettim.
Yorumlarınız benim için önemli lütfen yardımcı olun.
Sipariş etmişsin kardeşim kötü desek ne olacak :D

2 varken niye Alpha S aldın

Kulaklığın min ve max hz değerlerini karşılaştırdım. Alpha s daha iyi ses aralığı sunduğu için onu tercih ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud ll 15hz - 25khz alpha s 13hz-27khz

Çünkü alpha s daha güncel iyi bir kulaklık.
Neye göre daha iyi düşük sesleriyle mi 😔 Oyun içi C2 kadar tatmin etmedi. Rahatlık ve malzeme kalitesi daha iyi ama ben yine de C2 alırdım gibi. Çok uzun kullanmadım ama bilmiyorum. Ayrıca C2nin ses kartı seviyesi bassları AS den daha iyi.
Bazı kişiler C2yi hala daha rahat buluyor. Pad olarak daha iyi olduğunu da söylüyorlar ama malzeme kalitesi ASnin daha önde
ASde 7.1 kapatmayı çok övüyorlar. Ayarları konusunda iyi olduğu için.
Ama aradaki fark 300-400se net C2 alırım

Neye göre daha iyi düşük sesleriyle mi 😔 Oyun içi C2 kadar tatmin etmedi. Rahatlık ve malzeme kalitesi daha iyi ama ben yine de C2 alırdım gibi. Çok uzun kullanmadım ama bilmiyorum. Ayrıca C2nin ses kartı seviyesi bassları AS den daha iyi.
Bazı kişiler C2yi hala daha rahat buluyor. Pad olarak daha iyi olduğunu da söylüyorlar ama malzeme kalitesi ASnin daha önde
ASde 7.1 kapatmayı çok övüyorlar. Ayarları konusunda iyi olduğu için.
Ama aradaki fark 300-400se net C2 alırım
Arada ki fark yaklaşıl 200 TL civari. Dediğim gibi paylaşılan hz değerlerine göre kıyasladım. Karar verene kadar çok zorlandım. Bi gelsin bakalım memnun kalmazsam iade deneyip cloud ll modeline bakacağım.

Doğru seçim fakat içinden çıkan ses kartı sana diğer kulaklığından daha az ses verecektir. Farklı bir ses kartı kullanırsan kulaklıktan tam performans alabilirsin.

Alpha S > Cloud 2

Doğru seçim fakat içinden çıkan ses kartı sana diğer kulaklığından daha az ses verecektir. Farklı bir ses kartı kullanırsan kulaklıktan tam performans alabilirsin.
Maalesef farklı bir ses kartım yok. Anakarttan faydalanıcam. Tuf B550 plus

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,412
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri