Neler Yeni

Hyperx cloud alpha s vs Cloud II

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Komik olan ne? Daha şık ve kaliteli modeller varken eski bir modele neden 800-900₺ verilsin?
800-900 lira bütçede daha iyisi yok! Eski model diye beğenmediğin kulaklık, aynı segment yeni kulaklıklardan çok daha iyi. Gülmemde ki sebepte eski diye saçmalaman, böyle bir mantık yok. Razer Blackshark v2 aldım C-II'nin yanından geçemez resmen seviye farkı var c-II en az bir gömlek üstün belki iki. Bir bilginiz yok boş boş yorum yazıyorsunuz.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
800-900 lira bütçede daha iyisi yok! Eski model diye beğenmediğin kulaklık, aynı segment yeni kulaklıklardan çok daha iyi. Gülmemde ki sebepte eski diye saçmalaman, böyle bir mantık yok. Razer Blackshark v2 aldım C-II'nin yanından geçemez resmen seviye farkı var c-II en az bir gömlek üstün belki iki. Bir bilginiz yok boş boş yorum yazıyorsunuz.
katılıyorum şu anda 800 900 bandında en iyisi c2 yok dip sesmiş yok cart sesmiş bunlar faso fiso . Gerek oyunlarda gerek filmlerde çok tatmin edici hayır sanki hepimiz müzisyenizde dip ses uç ses arıyoruz :D

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Benim karşı çıktığım konu insanların yorumlarına haha atıp kaçman. Burası bir forum; insanlar görüşlerini, bilgilerini paylaşıyor. Eğer o emojiyi atacaksan cevabını da yazacaksın sebebiyle (Maksadım gerginlik oluşturmak değil.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,477
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom