HyperX Cloud Alpha vs HyperX Cloud II

haidennn

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar son zamanlarda kafamı kurcalayan bir soru var. Telefon kulaklığım bozuldu bende yeni kulaklık almaya karar verdim. Kulaklıklara bakarken bu 2 kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ve neden almalıyım yardımcı olur musunuz?
Daha önceden konu açmıştım fakat tam cevap alamadım burada bana tam açıklayabilen birisi varsa açıklasın.

Telefon için alacaksanız cloud alpha daha mantıklı gibi duruyor çünkü cloud 2 nin amacı ses kartı ile 7.1 sağlamak ancak telefona usb takamayacağınıza göre cloud alpha daha mantıklı dostum. Telefonda müzik dinlemek için mi alacaksanız kulaklığı ?

Çok araştırdımda bu konuyu bazıları HyperX Cloud Alphanın ayak seslerini daha iyi verdiğini söylüyorlar. Doğrumu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud 2 hayırlı olsun o zaman...
Lütfen daha ayrıntılı bir şekilde açıklar mısınız? Neden HyperX Cloud Alpha değilde HyperX Cloud II?

Son düzenleme:
Çok araştırdımda bu konuyu bazıları HyperX Cloud Alphanın ayak seslerini daha iyi verdiğini söylüyorlar. Doğrumu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lütfen daha ayrıntılı bir şekilde açıklar mısınız? Neden HyperX Cloud Alpha değilde HyperX Cloud II?
Cloud 2 ses kartıyla beraber geliyor anakartın güzelse cloud alpha da alınabilir ancak anakartına bağlı bir şey mesela ben de asus prime z390-a anakartı var ve 7.1 ses destekliyor ben cloud 2 değil de cloud alpha alırdım ama sen de bu yoksa cloud 2 alman daha mantıklı olur.

Asus B450M Dragon anakartım var. Sizce bunun ses kartı iyi mi??
Cloud 2 ses kartıyla beraber geliyor anakartın güzelse cloud alpha da alınabilir ancak anakartına bağlı bir şey mesela ben de Asus prime z390-a anakartı var ve 7.1 ses destekliyor ben cloud 2 değil de cloud alpha alırdım ama sen de bu yoksa cloud 2 alman daha mantıklı olur.

Kesinlikle Cloud 2 ses kartı var. Ama Cloud 2 yerine Alpha S i öneririm çift ses kartı ve bir çok daha özelliği var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,092
Üyeler
188,696
Son üye
efedogu7
Geri