Hyperx: Cloud Core Mu Cloud 2 Mi ?

Yani 2 aylık ürün sıfırı 1150TL orta bir şey bulursak olur
2.el hiç almadım bilmiyorum da ama fiyatı uygun olursa düşünürüm dediğim gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MH752 kullanıyorum ve diğer kulaklıklarıda test ettim,aralarından konfor olarak en iyisi MH752 ama deri pedler ter yapıyor biraz yaz ayları mâlum.

Ses kalitesinde de BlackShark ve MH752 yakın hissettiriyor ama yine MH752 zaten bir stüdyo kulaklığı olan Takstar pro 82 nin oyun kulaklığına çevrilmiş versiyonu olduğundan daha dengeli ve güzel.

Ses kasma açısından Black Shark v2 bir tık daha iyi. Cloud da bunların yanında biraz şişirme kalıyor açıkçası ama tabii ki o da çok iyi bir kulaklık.

Ben sokaktada takabilecek tasarımda olduğundan MH752 aldım dostum.
Teşekkür ederim

2.el hiç almadım bilmiyorum da ama fiyatı uygun olursa düşünürüm dediğim gibi.

Teşekkür ederim
Bana kablosuz lazım Cloud Core alacağım daha düşük performanslı olsa da 1e1 takas da yapabiliriz farklı bir teklif varsa da değerlendirebilirim

Kablolu olmasına rağmen c2 diyorsunuz wireless oluşu bir artı değil mi

Doğrusu bu iki kulaklık arasından düşünüyorum. Ses kalitesi arasında ciddi fark var mı ? Ya da eksi yanı nedir biliyor musunuz

Fiyatı nedir ?
yani cloud core bir alt segmenti olduğundan karşılaştırmak pek doğru olmaz, cloud core biraz daha küçük boyutta artısı wireless, cloud 2 nin artısı sesleri daha iyi verir ve daha rahattır, kutu içeriği olarak bakarsak cloud 2de yedek kumaş ped bile vardı cloud coreda yoktu sanırsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,677
Üyeler
186,225
Son üye
alejandrocelik
Geri