❌İndirim Bitti! Hyperx cloud core wireless 1570 TL !!!!

şu siteye ne zaman girsem borçlanıyorum :) bu sefer ihtiyacım çok yoktu ama kabloludan kurtulmak isityordum gamepower mihawk serisi kulaklık kullanıyorum ve kablosuz düşüncem vardı bu fiyatı görünce de 6 taksit yaparak sipariş ettim hayırlısı olsun.

şu siteye ne zaman girsem borçlanıyorum :) bu sefer ihtiyacım çok yoktu ama kabloludan kurtulmak isityordum gamepower mihawk serisi kulaklık kullanıyorum ve kablosuz düşüncem vardı bu fiyatı görünce de 6 taksit yaparak sipariş ettim hayırlısı olsun.
Bende var , ben bile borçlanmayı düşündüm ama yeter artık para harcamayacağıma söz verdim kendime 😀

Bende var , ben bile borçlanmayı düşündüm ama yeter artık para harcamayacağıma söz verdim kendime 😀
bende sürekli öyleyim işin kötü tarafı borcum vs var ve çalışmıyorum :D ama hallederiz inşAllah .

Konu sahibine teşekkür ederim prime day indirimlerinden 1100 liraya kablolusunu almıştım kutuyu açmak nasip olmadı daha onu iade edip bunu bekleyeceğim bu arada

sende varya sende
IMG_5372.jpeg

Konu sahibine teşekkür ederim prime day indirimlerinden 1100 liraya kablolusunu almıştım kutuyu açmak nasip olmadı daha onu iade edip bunu bekleyeceğim bu arada

sende varya sende Alıntıyı görüntüle
Zamanın varsa bence o gelsin diğerini sonra gönder. Satıcı Amazon olmadığı için iptalde edebilir satıcı garanti iş yapman senin için daha iyi olur

Eylül teslim görünüyor. Açıkçası ben satıcıya güvenemedim.

Aldık bakalım Eylül teslim diyor umarım bir problem yaşamayız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,984
Üyeler
190,838
Son üye
Vidar4212
Geri