kırmızışarapp
80+ Silver
Başka kulaklığa oturtmak ne aga ne diyiyorsunuz aokdfndosknmghokdsfnohdhfdfhYani başka kulakliğa oturmaz
Başka kulaklığa oturtmak ne aga ne diyiyorsunuz aokdfndosknmghokdsfnohdhfdfhYani başka kulakliğa oturmaz
Mic testide ses kaliteside g435 in gerisinde malzeme kalitesinde metal olduğu için önde ama g435 hafif olmasinda arti.Logitech ile arasında kalmamin tek nedeni Bluetooth olmasıydı ama diğer özellikleri kötü ise almaya değmez dediğiniz gibi
O zaman aralarında çok fark yok hangisine içim isinirsa onu almalıyımMic testide ses kaliteside g435 in gerisinde malzeme kalitesinde metal olduğu için önde ama g435 hafif olmasinda arti.
Ben ses kalitesi ve mikrofon kalitesinin cloud core kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.Logitech ile arasında kalmamin tek nedeni Bluetooth olmasıydı ama diğer özellikleri kötü ise almaya değmez dediğiniz gibi
Şimdide Logitech içime sindi siz böyle diyince büyük ihtimalle onu alırım teşekkür ederimBen ses kalitesi ve mikrofon kalitesinin cloud core kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
CLOUD core wireless çok daha iyi g435 resmen oyuncak kulaklık gibi malzeme kalitesi çok düşük mikrofonu keza aynı kesinlikle o fiyatı haketmiyorBu iki kulaklık arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir veya başka seçenek var mıdır
Onu soyluyum cloud core mikrofon çok daha leş ve metal diye alinmaz ağirlim yapiyoe , g435 çok hafif ve kaliteliCLOUD core wireless çok daha iyi g435 resmen oyuncak kulaklık gibi malzeme kalitesi çok düşük mikrofonu keza aynı kesinlikle o fiyatı haketmiyor
Dusunup dusunmemen onemli degil eger her ikisinide kullanmadiysan yorum yapip kafa kartistirmaBen ses kalitesi ve mikrofon kalitesinin cloud core kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
Ben çok kulaklik kullandim g435 alirdim kesinlikle , cloud 2 m var şuan keşke logitech alsaydim diyiyorum satip alicamdaO zaman aralarında çok fark yok hangisine içim isinirsa onu almalıyım
Peki şimdi alınır mı yoksa biraz daha indirim bekliyim miOnu soyluyum cloud core mikrofon çok daha leş ve metal diye alinmaz ağirlim yapiyoe , g435 çok hafif ve kaliteli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dusunup dusunmemen onemli degil eger her ikisinide kullanmadiysan yorum yapip kafa kartistirma
Ben çok kulaklik kullandim g435 alirdim kesinlikle , cloud 2 m var şuan keşke logitech alsaydim diyiyorum satip alicamda
Aldiğimdan beri 1-2 kere kullandim kullanmadim![]()
Fiyati konusuna pek hakim değilim.bakiyim biPeki şimdi alınır mı yoksa biraz daha indirim bekliyim mi
1199tl dostumG435 1.5k verilecek bir kulaklık değil değmez. İndirim bekle.