Kulakta sıkma vs yapıyor mu acaba, birde padleri taktıktan sonra yazabilir misin rica etsemBen aldım bugun geldi 1699a
Kral ses kasması falan mükemmel ses kalitesi miktofonuu efsane
Konforu kötü 1 saat sonra bendd ağrı yapıyor eve gidince kutudan çıkan kadife padleri takacağım bakalım nasıl olacak
Onu nasıl anlıyoruz? Ne farkı var.Cloud 2 alacaklar satın aldıktan sonra HP markasının ürettiği cloud 2 gelirse iade etsin Kingston cloud 2 ye göre gerçekten berbat bir kulaklık yapmışlar
burada göremiyorumİndirimli fiyat gözükmüyor ise şayet stok yoktur ondan hocam
Böyle birşeymis varmis ilk defa senden duyuyorumCloud 2 alacaklar satın aldıktan sonra HP markasının ürettiği cloud 2 gelirse iade etsin Kingston cloud 2 ye göre gerçekten berbat bir kulaklık yapmışlar
Bitimisler hocamOnu nasıl anlıyoruz? Ne farkı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
burada göremiyorum
Alıntıyı görüntüle
Eve geçeyim alırım diyordum 1700 den alsam mı kararsızımBöyle birşeymis varmis ilk defa senden duyuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bitimisler hocam
Aylık Nays limiti ne kadar ? Bu ay Cashback almıştım.1700'de iyi fiyat hocam + nays ile daha'da uyguna alabilirsiniz
200₺ymiş 30₺ Cashback almışım 170₺ gelecek keşke tamamını verse de 255₺ Cashback alsam.Ben kullanmadığım için bilmiyorum hocam
Kablosu kaç metre bir bilgin var mı hocam?Ben kullanmadığım için bilmiyorum hocam
Bende alacağım da , bende kararsız kaldım bu bütçe de fazla alternatif yokEve geçeyim alırım diyordum 1700 den alsam mı kararsızım