Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Gun Metal 1.389'TL🔥🔥

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bende alacağım da , bende kararsız kaldım bu bütçe de fazla alternatif yok
Bende şuan kararsız kaldım, elimdeki MPOW AIR SE soyuldu tamamen ve jak girişli olduğu için sorunlar çıkabiliyor. HyperX Cloud II de kendi ses kartına bağlarken usb'ye çeviriyor.

brsokcu

80+ Bronze
Böyle birşeymis varmis ilk defa senden duyuyorum 🙂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bitimisler hocam 🙂
Hocam ilk duyup duymaman önemli değil. İki sürüme de sahibim ses kartı kalitesi özellikle berbat bir halde kulaklığın bassları ve sesi yüksek çıkmıyor artık. Ses kartı üzerindeki ışıklandırmalar kaldırılmış. Clous 2 nin sahip olduğu silikonumsu doku yerine tırtıklı plastik gelmiş. bunun haricinde değişim yok. Ama bunlar gayet yeterli bir değişim. Özellikle ses kartı konusu kulaklığı bitiren etkenlerden birisi.

Hocam ilk duyup duymaman önemli değil. İki sürüme de sahibim ses kartı kalitesi özellikle berbat bir halde kulaklığın bassları ve sesi yüksek çıkmıyor artık. Ses kartı üzerindeki ışıklandırmalar kaldırılmış. Clous 2 nin sahip olduğu silikonumsu doku yerine tırtıklı plastik gelmiş. bunun haricinde değişim yok. Ama bunlar gayet yeterli bir değişim. Özellikle ses kartı konusu kulaklığı bitiren etkenlerden birisi.
Eyw bilgi için ben bilmiyordum böyle birşeyin olduğunu

ginowhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Umut Y.
Hocam 1000 liraya nasi düştü ben 1300e aldim indirim ile filen

bende geçen hafta garantiden HP cloud 2 gelince farkettim. Kalitenin ağzına etmişler.
Bende aldım Amazondan hp geldi kingston ile farklarini bilen varsa yazabilirmi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ürünü aldım bakalım ne gelecek, amazonda üretici olarak kingston belirtilmiş.

Hocam 1000 liraya nasi düştü ben 1300e aldim indirim ile filen

Bende aldım Amazondan hp geldi kingston ile farklarini bilen varsa yazabilirmi
Amazona sordum az önce kingston üretimli olduğunu söylediler, siz ne zaman aldınız?

Son düzenleme:

ginowhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Umut Y.
Ürünü aldım bakalım ne gelecek, amazonda üretici olarak kingston belirtilmiş.

Amazona sordum az önce kingston üretimli olduğunu söylediler, siz ne zaman aldınız?
1700 civarında almıştım konu sahibi paylaşmıştı konuyu ordan gördüm aldim 3 hafta oldu sanırım.

Top Bottom