🔥İndirim HyperX Cloud II Gun Metal 🔥718TL🔥

Dolar kuru çok dengesiz bence al, o cızırtı bende de 2.5 seneden sonra yaptı ve yüksek sesle müzik dinlerken sol sürücü yandı az ses ve bassları az gelmeye başladı o yüzden yeni kulaklık bari alayım dedim.
Cloud 2 de eski kulaklık olduğu için yeni çıkmış kulaklık alırım diye düşünüyodum da onlarda çok pahalı oluyor

Cloud 2 de eski kulaklık olduğu için yeni çıkmış kulaklık alırım diye düşünüyodum da onlarda çok pahalı oluyor
Cloud2 Wireless geçiyordu gönlümden fakat 1800TL veremem zaten üzerinde analog 3.5mm jak olmadığından telefon bağlantısı da yapamayacağım dediğim için saldım.

Cloud2 Wireless geçiyordu gönlümden fakat 1800TL veremem zaten üzerinde analog 3.5mm jak olmadığından telefon bağlantısı da yapamayacağım dediğim için saldım.
Bende corsair virtuosa wireless düşünüyordum ama fiyatı çok arttı 1500 1600 lira civarına satılıyor artık

Bende corsair virtuosa wireless düşünüyordum ama fiyatı çok arttı 1500 1600 lira civarına satılıyor artık
Onu ben itopya da kafama taktım kulak kenarları değme yapıyordu benimkin de uzun zamanla kulağının kenarların da ağrı yapma imkanı var eğer kulakların büyük ise! Ses kalitesini deneyimleme zamanım olmadı.

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,188
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri