Ben kullanıyorum sıkıntısı yok gayet memnunum ama daha iyileri alınır o fiyataHyperX Cloud II altarnetif önerebileceginiz kulaklıklar neler
Yeni ürün her zaman daha iyi olacak diye bir kural yokRazer Blackshark V2 daha güncel bir kulaklık.
Could II yerine tercih edilebilir.
Could II yerine tercih edilebilir ne demek, daha iyi demek değil mi?Daha yeni ürün olduğu daha iyi olduğuna ne zaman gelir oldu?
Ben seni anlıyorum da sen beni anlamıyorsun Blackshark V2 yeni diye daha iyi diyemezsin, bundan bahsediyorum.Could II yerine tercih edilebilir ne demek, daha iyi demek değil mi?
İllaki daha iyi diye belirteyim mi dolaylı yoldan anlamıyor musunuz?
Üstteki mesajda daha güncel olduğunu, alttaki mesajda ise daha iyi olduğunu belirttim.C II Kulaklık olarak güzel ama teknik servisleri index, endex garanti konusunda berbat. Kulaklık bozulursa garantisi yok diye düşün, iafe ya da değişim yaptırana kadar göbeğin çatlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben seni anlıyorum da sen beni anlamıyorsun Blackshark V2 yeni diye daha iyi diyemezsin, bundan bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
C II' nin alternatifi Blackshark V2 'de alınabilir.
Senin bilinç tam yerinde değil şuan ben sana diyim. İletişim sorunu yaşıyorum senle, dediklerimi anlamıyorsun bir de benim anlamadığımı sanıyorsun. Sen uykunu alamamışsın çok çalışıyorsun sanırım yat uyu dinlen güzel kardeşim. Çok önemli bir konu değil sen haklı ol, uzatmaya gerek yok.Üstteki mesajda daha güncel olduğunu, alttaki mesajda ise daha iyi olduğunu belirttim.
Dostum askerlik arkadaşı mıyız? Bana bu üslupla konuşamazsın, önce üslubunu düzelt.Senin kafa güzel şuan ben sana diyim. İletişim sorunu yaşıyorum senle, dediklerimi anlamıyorsun bir de benim anlamadığımı sanıyorsun. Sen uykunu alamamışsın çok çalışıyorsun sanırım yat uyu dinlen güzel kardeşim. Çok önemli konu değil haklısın diyeyim ben sana.
Haklısın.Dostum askerlik arkadaşı mıyız? Bana bu üslupla konuşamazsın, önce üslubunu düzelt.
Sana diyorum ki üstte daha güncel olduğunu belirttim, could ıı'den daha güncel ve yıllar sonra çıkmış bir kulaklık.
Altta da daha iyi olduğunu ve could ıı yerine tercih edileceğini söyledim.
Daha güncel olması daha iyi olduğunu anlamına gelmez diyorsunuz ben de diyorum ki o iki mesajı birleştirme, ayrı anlamlarda yazılmış cümleler. Hala aynı şeyi deyip duruyorsunuz. Anlama zorluğu çekiyorsunuz sanırım veya canınız sıkıldı polemik arıyorsunuz. Daha fazla bu bomboş ve seviyesiz tartışmaya devam etmeyeceğim.
İyi forumlar.
Bu kelimenin bir açıklaması vardı daHaklısın.
yani şimdi şuan cloud 2 alınmaz mı indirimde falan ?Dostum askerlik arkadaşı mıyız? Bana bu üslupla konuşamazsın, önce üslubunu düzelt.
Sana diyorum ki üstte daha güncel olduğunu belirttim, could ıı'den daha güncel ve yıllar sonra çıkmış bir kulaklık.
Altta da daha iyi olduğunu ve could ıı yerine tercih edileceğini söyledim.
Daha güncel olması daha iyi olduğunu anlamına gelmez diyorsunuz ben de diyorum ki o iki mesajı birleştirme, ayrı anlamlarda yazılmış cümleler. Hala aynı şeyi deyip duruyorsunuz. Anlama zorluğu çekiyorsunuz sanırım veya canınız sıkıldı polemik arıyorsunuz. Daha fazla bu bomboş ve seviyesiz tartışmaya devam etmeyeceğim.
İyi forumlar.