Neler Yeni

HyperX Cloud II Hala alınır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
İsmail İLGEZDİ
Kullanacak olan sensin. Sen karar vereceksin.
Benim için değebilir, senin için değmeyebilir.
Öncelik ve zevklerimiz bir değil.
Hocam ''Öncelik ve zevklerimiz bir değil'' nereden biliyorsunuz? Yani sadece deger deseniz yeterliydi.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam ''Öncelik ve zevklerimiz bir değil'' nereden biliyorsunuz? Yani sadece deger deseniz yeterliydi.
Nereden biliyorum?
Şuradan biliyorum; ⬇ ⬇
"Tasarımı çokta umurumda değil"
"Mikrofonu kötü biliyorum ama benim için sorun değil"

Ben kendime 770 TL para verip, kulaklık alacak olsam. Bu iki cümleyi kullanmazdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
İsmail İLGEZDİ
Nereden biliyorum?
Şuradan biliyorum; ⬇ ⬇
"Tasarımı çokta umurumda değil"
"Mikrofonu kötü biliyorum ama benim için sorun değil"

Ben kendime 770 TL para verip, kulaklık alacak olsam. Bu iki cümleyi kullanmazdım.
''Mikrofonu kötü biliyorum ama benim için sorun değil'' mikrofon alacagım için onu dedigimi sizde biliyorsunuz ve sadece deger demeniz yeterliydi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Burak Dereli
Hocam ben Cloud II diyorum siz Arctis 3 diyorsunuz :).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steelseries Arctis 5 İle aralarında 10TL fark var degermi?

Arctis 5 güzel bir seçim olur öyleyse. Benim tercihim o bütçeyle Arctis 5 olurdu.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
''Mikrofonu kötü biliyorum ama benim için sorun değil'' mikrofon alacagım için onu dedigimi sizde biliyorsunuz ve sadece deger demeniz yeterliydi.
Kral, soru soruyorsun ama cevapları beğenmiyorsun. E neden soruyorsun o zaman.
HyperX ile ilgili fikirlerimizi sordun, yorumladım. Beğenmiyorsun.
Sonra konu "öncelik ve zevkimizin aynı olmadığını nereden biliyorsun"a geldi, onu açıklıyorum. Açıklamayı da beğenmiyorsun.
Sen mikrofonu kötü olduğunu bildiğin bir ürünü alıp, ekstradan mikrofon alabilirsin. Ben orada değilim.
"Ben 800 TL verip 5 yıl önce üretime girmiş mikrofonu kötü olan kulaklık almazdım" Bu benim öncelik ve zevkimdir. Seninki ile örtüşmüyor işte.

Bana göre; sen almayı düşündüğün ürün için ONAYLANMAK istiyorsun. Ki için rahat etsin.
Çünkü yukarıdaki yorumumda belirttiğim gibi. Sen zaten hedefini belirlemiş, Cloud II'yi kafana takmışsın.
Konu içerisinde fikir ve görüş belirten insanlara verdiğin reaksiyon üzerinden de anlaşılıyor bu.

"HyperX Cloud 2 güzel kulaklık" - "Çok kral ürün, kesin alınmalı" vs. yazmamız gerekiyordu sanırım.
Ama "Hala alınır mı??" diye sorulan bir konuya fikrimizi belirtemeyeceksek ... yani ... Fikrimizi sunmayalım, hesabı kapatıp gidelim. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
İsmail İLGEZDİ
Kral, soru soruyorsun ama cevapları beğenmiyorsun. E neden soruyorsun o zaman.
HyperX ile ilgili fikirlerimizi sordun, yorumladım. Beğenmiyorsun.
Sonra konu "öncelik ve zevkimizin aynı olmadığını nereden biliyorsun"a geldi, onu açıklıyorum. Açıklamayı da beğenmiyorsun.
Sen mikrofonu kötü olduğunu bildiğin bir ürünü alıp, ekstradan mikrofon alabilirsin. Ben orada değilim.
"Ben 800 TL verip 5 yıl önce üretime girmiş mikrofonu kötü olan kulaklık almazdım" Bu benim öncelik ve zevkimdir. Seninki ile örtüşmüyor işte.

Bana göre; sen almayı düşündüğün ürün için ONAYLANMAK istiyorsun. Ki için rahat etsin.
Çünkü yukarıdaki yorumumda belirttiğim gibi. Sen zaten hedefini belirlemiş, Cloud II'yi kafana takmışsın.
Konu içerisinde fikir ve görüş belirten insanlara verdiğin reaksiyon üzerinden de anlaşılıyor bu.

"HyperX Cloud 2 güzel kulaklık" - "Çok kral ürün, kesin alınmalı" vs. yazmamız gerekiyordu sanırım.
Ama "Hala alınır mı??" diye sorulan bir konuya fikrimizi belirtemeyeceksek ... yani ... Fikrimizi sunmayalım, hesabı kapatıp gidelim. :D
Hocam direk alınmaz diyip kulaklık önerebiliridiniz ve kesin bir şekilde CLOUD II almak isteseydim şuan Arctis 5 e bakmıyordum.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam direk alınmaz diyip kulaklık önerebiliridiniz
Doğru dedin kral. Bu dediğini yapmıştım zaten.
Hatta tek tek linkleri ve model isimlerini de eklemiştim vs.
Ses olayı güzel. Mikrofonu leş.
5 yıl oluyor HyperX Cloud 2 çıkalı.
5 sene içinde ne kulaklıklar üretildi.
Ne tasarımlar, geliştirmeler yapıldı.

HX C2 internette yaklaşık 750 TL'den başlıyor.
Vatan'da neredeyse 1.000 TL'ye satılıyor.
O fiyatlara çok daha güncel ve iyi alternatifler var.
----
Steelseries Arctis 5 2019 Edition RGB 7.1
Steelseries Arctis 1 Wireless
Corsair VOID ELITE RGB 7.1
Corsair VOID ELITE RGB 7.1 CA
Corsair Void Pro RGB USB Dolby 7.1 Premium

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Burak Dereli
Hocam direk alınmaz diyip kulaklık önerebiliridiniz ve kesin bir şekilde CLOUD II almak isteseydim şuan Arctis 5 e bakmıyordum.

Arctis 5 muzzam bi ürün şu anki piyasada o fiyata iyi ürün çok nadir var. Arctis 5 yapıştır gitsin ben 800 TL bütçe ile başka bi şey almazdım. Steelseries Arctis serisiyle baya tekeline aldı sayılır kulaklık piyasasını çünkü şu an 500 TLden 1200 TL'ye kadar 3 tane modeli var. Üçü de kendi fiyat yelpazesinde gerçekten başarılı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
İsmail İLGEZDİ
Doğru dedin kral. Bu dediğini yapmıştım zaten.
Hatta tek tek linkleri ve model isimlerini de eklemiştim vs.
Uzatmaya gerek yok teşekkürler.

Arctis 5 muzzam bi ürün şu anki piyasada o fiyata iyi ürün çok nadir var. Arctis 5 yapıştır gitsin ben 800 TL bütçe ile başka bi şey almazdım. Steelseries Arctis serisiyle baya tekeline aldı sayılır kulaklık piyasasını çünkü şu an 500 TLden 1200 TL'ye kadar 3 tane modeli var. Üçü de kendi fiyat yelpazesinde gerçekten başarılı.
Şuan bakıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Burak Dereli
Uzatmaya gerek yok teşekkürler.

Şuan bakıyorum.

Edit: Steelseries piyasayı tekeline aldı derken belirli bütçelere göre çıkardığı modeller o bütçeyle ürün arayan kişilerin aklına ilk gelen modeller oldu anlamında. Yoksa Logitech'in kablosuz modellerine de bayılıyorum ama benim kulak yapıma uygun değil sanırım gözlük de etkiliyor tabi. O açıdan Steelseries'in yuvarlağımsı yapısı bana daha çok hitap ediyor gözlükle iyice kafama baskı yapmaması açısından. Kulaklık işinde ses kalitesinden çok ergonomiye, tasarıma, kablo veya cihaz üstünde hangi kontrolcüler tuşlar olduğuna, malzeme türüne ve kablo kalitesine falan önem vermek lazım bence çünkü ses kalitesi belli bi standart halini aldı diyebilirim. Saatlerce pc başındayım şu günlerde en ufak bi rahatsızlığa tahammülüm yok. G332 çok güzel bi kulaklık ama o kulak tasarımı bana tamamen zıt. Çıldırttı beni. Bu bir örnek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,488
Üyeler
167,846
Son üye
cagrain
Top Bottom