Neler Yeni

Çözüldü✓ HyperX Cloud II Wireless oyuncu kulaklığı satın alacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert Yılmaz
Merhaba,
Halihazırda HyperX Cloud II kablolu versiyonunu kullanıyorum. Kablosuz modeline geçmeyi düşünüyorum. Yakın zamanda bir indirim olma ihtimali var mıdır?
Yoksa hiç vakit kaybetmeden ürünü almalı mıyım?
Bilgisi olanlardan destek rica ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha
cloud core wireless daha mantıklı olur ikiside aynı ses sürücüsünü kullanıyor malzemeleri farklı
bu arada daha hafif kablosuz kulaklıklara da bak derim bende cloud 2 wireless var ağırlığı ve sertliği yüzünden rahatsız ediyor uzun süre takamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cloud core wireless daha mantıklı olur ikiside aynı ses sürücüsünü kullanıyor malzemeleri farklı
bu arada daha hafif kablosuz kulaklıklara da bak derim bende cloud 2 wireless var ağırlığı ve sertliği yüzünden rahatsız ediyor uzun süre takamıyorum
Bahsettiğiniz konular harici memnun musunuz peki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Çağatay
Merhaba,
Halihazırda HyperX Cloud II kablolu versiyonunu kullanıyorum. Kablosuz modeline geçmeyi düşünüyorum. Yakın zamanda bir indirim olma ihtimali var mıdır?
Yoksa hiç vakit kaybetmeden ürünü almalı mıyım?
Bilgisi olanlardan destek rica ediyorum.
Cloud 3 çıkıcam yakında fiyatı belli değil ama ona da bir bak bütçe sıkıntı değilse

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Berk
Bahsettiğiniz konular harici memnun musunuz peki ?
Ben bu modeli kullandığımdan şöyle bir çıkarım tavsiyesi verebilirim hyperx markasının ses konusunda bir eksiği yok lakin ergonomi konusunda büyük eksiklği var. Malzemeler kısa kullanım sonunda dökülme yapıyor ikincisi, çok ağırlar bazen kafa şişiriyorlar. Ben şahsen yeni bir kulaklığa geçeceğim zaman yine gaming kategorisinden fakat kafa üstü olmayan kulaklıklara geçeceğim

Top Bottom