Aslında video, şarkı da vs. ses yüksek ama valorantta az gibi geliyor. Ayrıca dtsx açmak lazım mı ve fps oyununda hangi equalizerı açmak lazım acaba ?hocam driver güncelleyin, eğer hala az geliyorsa anakartınız ile alakalıdır. Şuan bende Cloud 3 kullanıyorum NGENUITY de sadece equalizer ı açıp clear ı seçtim. Hem ses artışı sağladı hemde daha temiz oldu ses. Onun haricinde yayın dizi video izlerken sesi %10 a falan çekiyorum o kadar fazla geliyor. Ki normalde techno ve hardstyle dinleyen biriyim. @Tuncaycoo
dtx şahsen kullanmıyorum, equ olarak da bende sürekli clear da duruyor. Onun haricinde bende şahsen valorant'ta da çok yüksek geliyor %70 de kullanıyorum sesi.Aslında video, şarkı da vs. ses yüksek ama valorantta az gibi geliyor. Ayrıca dtsx açmak lazım mı ve fps oyununda hangi equalizerı açmak lazım acaba ?
clear derken hocam kapalı mı tutuyorsun görüntü atma imkanın var mı?dtx şahsen kullanmıyorum, equ olarak da bende sürekli clear da duruyor. Onun haricinde bende şahsen valorant'ta da çok yüksek geliyor %70 de kullanıyorum sesi.
buyrun hocamclear derken hocam kapalı mı tutuyorsun görüntü atma imkanın var mı?
Teşekkürler hocam bende böyle bi deneyeyimbuyrun hocamAlıntıyı görüntüle
Ayarlar nelerdir ?FxSound programı ile kullanıyorum deneyebilirsin
Dtsx açınca geri kapatamadım. Dtsx kapalıyken ses çok kötü gelmeye başladı kulağıma. Dtsx düzeltiyor gibi.buyrun hocamAlıntıyı görüntüle