Neler Yeni

HYPERX Cloud III Wireless vs HYPERX Cloud III

emiliano

80+ Bronze
Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım ve genel olarak fps oyunları oynuyorum, ikisinin fiyatı arasında 1400 tl gibi bir fark var sizce bu farkı ödeyip kablosuzunu almaya değer mi? Oyunlarda geçikme yapmasından korkuyorum açıkcası sizin öneriniz nedir.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım ve genel olarak fps oyunları oynuyorum, ikisinin fiyatı arasında 1400 tl gibi bir fark var sizce bu farkı ödeyip kablosuzunu almaya değer mi? Oyunlarda geçikme yapmasından korkuyorum açıkcası sizin öneriniz nedir.
kablo iğrenç bir şey hocam gerçekten her yere sıkışıyor takılıyor kopuyor kablosuzda böyle bir şey mümkün olmuyor süper bir şey kesinlikle değer

GANFET

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Can
Valla hocam bende forum sayesinde yok su indirim yok su indirim derken ekipman alımını arşa çıkardım bir baktım tamamen kablosuza geçmişim her konuda.
Ve gerçekten çok büyük nimet, çok büyük rahatlıkmış.

Kablosuz al geç.
Geçen bende hs80 Max aldım. Havitten geçmiştim inanılmaz bir rahatlık kablosuz ürünler.

emiliano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kablosuz dediğiniz gibi güzel ama geçikme sorunu olmaz mı fps oyunlarda? Korkum bu yönde sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablo iğrenç bir şey hocam gerçekten her yere sıkışıyor takılıyor kopuyor kablosuzda böyle bir şey mümkün olmuyor süper bir şey kesinlikle değer
Valla hocam bende forum sayesinde yok su indirim yok su indirim derken ekipman alımını arşa çıkardım bir baktım tamamen kablosuza geçmişim her konuda.
Ve gerçekten çok büyük nimet, çok büyük rahatlıkmış.

Kablosuz al geç.
Geçen bende hs80 Max aldım. Havitten geçmiştim inanılmaz bir rahatlık kablosuz ürünler.
hocam kablosuz dediğiniz gibi güzel ama geçikme sorunu olmaz mı fps oyunlarda? Korkum bu yönde sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Metin
Kablosuz büyük bir lüks kullanınca çok rahatlıyorsun oyunlarda gecikme sorunu olmuyor. Arkadaşlarınla konuşurken 2-3 odaya gittiğinde bile bağlantısı kopmuyor fakat sesin cızırtılaşmaya başlıyor onların sesinde çok problem olmuyor. 1400 TL verdiğinde üzülmeyeceksen değer fakat 1400TL benim için önemli bir tutar onun yerine başka bir şey alırım yada yenilerim diyorsan iyi karar vermelisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek sorunu 120 saat gidiyor yazıyor kulaklık kutusunda bence 80-90 saat gidiyor gibi geliyor bu benden kaynaklı internetteki ayarları yaptım ses kalitesini artırınca doğal olarak sarj daha hızlı gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Semih bülbül
İnternetteki ayarlar derken nasıl ulaşabilirim bende hiç bişey değiştirmedim taktım kullanıyorum cloud 3 ü şarjı dediğiniz gibi 90 saat falan gidiyor yazılımı bozuk direk azalıyor yüksekken şarj değeri

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam zaten o seviyede bir kulaklık ömürlüktür kablosuzu alın senelrece kullanın

Top Bottom