❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Wireless 950 TL (STOKTA)

Pc etrafında çok fazla kablo doluştu, en azından kulaklık kablosuz gelicek ya en çok ona seviniyorum vallah, kulaklık pedi kumaş mı ?
kulak pedi yumuşak eski kulaklığıma göre de baya hafif geldi bana bu havada rahat rahat takıyorum terletmiyor giibi

Void elite wireless kullanıyorum ona göre biraz daha kötü gibi geldi ses kalitesi ama yinede iş görür. Rahatlık olarak void elite çok çok daha rahat ve terletme yapmıyor bu deri olduğu için yapıyor ama void elite dan daha hafif. Ben iade etmicem önceden 2 yıl kadar hyperx cloud core kablolu versiyonunu kullanmıştım 2017 yılları gibiydi o kulaklıktan aldığım sesi hiç bir kulaklıktan alamadım hyperx içimde bir ukde olarak kaldı hep o yüzden dursun sıkıntı yok 😀

İlk deneyimlerini paylaşırsan güzel olur. Benim de depoda bekliyormuş ürün. Müşteri temsilcisi öyle dedi :D
Hocam diğer modele göre sesi düşük. Hafif hissetmiyorsunuz. Kulaklık yerleri plastik ama ben rahatsız olmadım. Oyunlarda sadece valorant denedim muazzam adamın nereden geldiği net anlaşılıyor. Sevdimm

arkadaslar bugun teslim aldım ve o kadar konforlu ki kulaklık muazzam ergonomik ve ses kalitesi inanılmaz iyi kablosuz olması ayrı bi güzel alanlara hayırlı olsun ben cok beğendim

Kaç gündür wireless kulaklık arıyorum cloud 2 aldım 4 metre kablosu var aaaaaaaa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iptal etmese alacağım iptal ediyor neymiş bir haneye göre çok alıyormuşum 1.5 yıldır elektronik ürün alamıyorum amazondan garip :)
Büyük ihtimal bende aynı sorundan alamadım

Ben aldım hocam :D 30 saattir uyanığım, 9 saattir 5 dakikada bir kontrol ediyordum :d

Araştırdığım kadarıyla bu kulaklığın dts olmayan versiyonu kötüymüş, ama dts versiyonu çok iyiymiş :D
30 saat gelmesini mi bekledin helal olsun

kitty kulaklığı iade etmiştim onun parası sabah geldi ve o saatten itibaren yaklaşık 9 saat boyunca 5 dakikada bir kontrol ettim ve sonunda aldım :D 30 saat uyumamıştım, çünkü hem kittynin parasını bekliyordum hem de stok kontrol ediyordum, param yokken gelirse ve kaybedersem üzülmek için kontrol ediyordum :D
BU YORUMDA UYKUSUZ KALMAYI ONERMİYORUM, KENDİ SEÇİMİM İLE UYKUSUZ KALMAYI SEÇTİM
Kulaklığı almak için 48 saat uyumama limiti koymuştum, 48 saati geçince, 90-120 dakika uyuduktan sonra kendimi zorla kaldırıcak sistemi de kurmuştum :D BU YORUMDA UYKUSUZ KALMAYI ONERMİYORUM, KENDİ SEÇİMİM İLE UYKUSUZ KALMAYI SEÇTİM

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,290
Üyeler
203,385
Son üye
Hamza_Megumin
Geri