hyperx kulaklık sorusu

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
3000

HYPERX Cloud II Gaming Kulak Üstü Kulaklık KHX-HSCP-RD Kırmızı​

alınır mı beyler değer mi yardımcı olursanız sevinirim

HYPERX Cloud II Gaming Kulak Üstü Kulaklık KHX-HSCP-RD Kırmızı​

alınır mı beyler değer mi yardımcı olursanız sevinirim
kanka cloud alpha kullanıyorum çıktığından beridir çok rahat ve ses kalitesinde hala problem yok hyperx kaliteli👍

logitech lerin ses seviyesi hyperx kadar üstün değil
hyperx fps oyunlar için
logitech daha günlük video izle falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mümkünse gidin bir internet kafede deneyin bizim buradaki int kafede cloud 2 kulaklıklar var sizin ordada bulursunuz diye düşünüyorum

logitech lerin ses seviyesi hyperx kadar üstün değil
hyperx fps oyunlar için
logitech daha günlük video izle falan

mümkünse gidin bir internet kafede deneyin bizim buradaki int kafede cloud 2 kulaklıklar var sizin ordada bulursunuz diye düşünüyorum
ben şuan internet kafe işletiyorum hocam 😄 elemanım ve bizim burda kullandıklarımız pek hoşuma gitmiyor açıkçası bir de burada hyperx kullananı bulamam maalesef

hayırlı işler efenim cloud 2 zaten adını duyurmuş bir kulaklık alınır kısaca e spor turnuvalarında bile standart olarak kullanılmış bir kulaklıkdır fiyatıda size uygun geldiyse alınır

uzun ömürlü kulaklık çok popüler olduğu için parçada rahat bulunur kulakpedi,mikrofon,kablosu... vb

efenim som olarak internet kafenize almak isterseniz kulaklığı cırt kelepçe ile mikrofonu ve kablosunu birbirine bağlayın sabitleyin çalıyorlar kulak pedlerinede yapacak birsey yok artık bir çözüm bulursunuz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,654
Üyeler
187,223
Son üye
obisa
Geri