❌İndirim Bitti! HyperX QuadCast 2 S RGB Oyuncu Mikrofonu 5599TL(masterpass kodu ile 4850TL!)

insani

80+
Reaksiyon skoru
210
Arkadaslar masterpass trendyol 750tl kampanyasi ile beraber mikrofon 4850tl'ye geliyor. Ben daha yeni bir arkadasima yurtdisindan mikrofon siparisi verdigim icin alamiyorum. Pesin fiyatina 3 taksit secenegi de var. Mikrofon arayan arkadaslar degerlendirebilir. Gercekten guzel bir fiyata geliyor masterpass kampanyasi ile beraber.

Masterpass kampanyasi hakkinda detayli bilgiler burada var.
https://www.trendyol.com/s/mc-campaign

Son düzenleme:
Mükemmel fiyat 3 ay once falan normal modelini 5.3k aldim

Trendyol, ilk kez trendyoldan sipariş verecek kişiler için indirim kodu vs. veriyor mu ?

Konusu açıldı.

agalar yazın telefon kulaklığı takmak istiyorum sıcaktan dolayı mikrofon olarakta bunu kullanayım diyorum çok mu abartmış olurum fiyatı uygun görünce de alasım geldi ya

agalar yazın telefon kulaklığı takmak istiyorum sıcaktan dolayı mikrofon olarakta bunu kullanayım diyorum çok mu abartmış olurum fiyatı uygun görünce de alasım geldi ya
fantezide sinir yok hocam :). param cok diyorsaniz alabilirsiniz ama ben profesyonel kullanim disinda boyle bir urun almanizi tavsiye etmem. ucuz yollu bir yaka mikronu sizin isinizi fazlasi ile gorucektir. assagiya degerlendirebiliceginiz guzel bir urun birakiyorum :)

Çok teşekkürler sipariş etmiştim ama masterpass 750 tl kampanyasını görünce iptal edip birdaha sipariş ettim cansın.

varmis hakkaten :). 2. sayfanin en altinda yakaladi bu sefer gozlerim. bu hafta 2.defa yapiyorum bunu. ozur diliyorum tekrardan site yonetiminden. kilitlensin lutfen konu.
Boşver hocam altta kalmış zaten sıcak fırsatlar arasında sayfa geçişi olması gerekiyor bence sitede.

Boşver hocam altta kalmış zaten sıcak fırsatlar arasında sayfa geçişi olması gerekiyor bence sitede.
arayuz bu konuda gercekten yardimci olmuyor. gecen gun yine boyle bir hata yapmistim. iyice bakiyorum hakka girmemek adina ama yine de goremedigim zaman oluyor. siz diyince tekrardan dikkatlice baktim ama yine goremedim :). link atmasaniz inanmazdim vallahi :). saolun uyardiginiz icin.

Geri