Çözüldü✓ Hyperx Quadcast S vs Steelseries Alias Pro

Dravdan

80+
Reaksiyon skoru
137
Bütçe
15000
Arkadaşlar merhaba, sıfırdan sistem topluyorum. Klavyem, kulaklığım, mouse ve mouse padim steelseries bu yüzden mikrofonu da steelseries düşünüyorum ama quadcast s ile arasında yaklaşık 6.000 tl fiyat farkı var. Öneriniz nedir?

Başka mikrofon önerilerine de açığım

bence quadcast s yeter ama maddi durumda sıkıntı vs. yoksa steelseries alabilirsin. Bir de Rode mic konusunda iyi bir marka. ona da bak derim.

bence quadcast s yeter. ama maddi durumda sıkıntı vs. yoksa steelseries alabilirsin. Bir de Rode mic konusunda iyi bir marka. ona da bak derim.
Maddi olarak sıkıntım yok fakat steelseriesten aradaki 6.000 tl farka değer bir performans alır mıyım emin değilim belki kullanan vardır diye sordum ama kimse almamış sanırım 🥹

Maddi olarak sıkıntım yok fakat steelseriesten aradaki 6.000 TL farka değer bir performans alır mıyım emin değilim belki kullanan vardır diye sordum ama kimse almamış sanırım 🥹
ben videolarını izlemiştim. gürültü önlemesi baya iyi olmuş. ben beğendim. seslerde netti. eğer şimdi steelseries alırsan da hepsini Steelseries GG üzerinden ayarlarını tek bir uygulamadan yapma şansın olur.
şunuda şöyle bir bırakayım. güzel mikrofondur.

ben videolarını izlemiştim. gürültü önlemesi baya iyi olmuş. ben beğendim. seslerde netti. eğer şimdi steelseries alırsan da hepsini Steelseries GG üzerinden ayarlarını tek bir uygulamadan yapma şansın olur.
şunuda şöyle bir bırakayım. güzel mikrofondur.
Rode ile steelseries karşılaştırmalarına bakayım o zaman biraz teşekkür ederim

Geri