Neler Yeni

Hyperx Türkiye Instagram Hesabı Tc Kimlik No Istiyor

Hxskyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda ölmez
Merhabalar yaklaşık 1 hafta once hyperx türkiye instagram hesabına cloud 2 padleri hakkında bi soru sormuştum orjinal pad nereden alabilirim vs diye 2 gün once geri dönüş yaptılar ve konuyla ilgili [email protected] adresine mail atmamı istediler bende attım. Yaklaşık 1 saat önce tekrar instagramdan dönüş yaptılar fakat ingilizce olarak bilgilerimi istediler tc tel adres gibi bende durumu garip buldum ve daha önce böyle bi olay yaşıyan var mı diye sormak istedim ya da ne yapmam gerek vermeli miyim?

Ekler

• resim_2024-07-08_165552162.png
    resim_2024-07-08_165552162.png
    50 KB · Hit: 87

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Doğukan
büyük ihtimal padleri kendileri yollayacak ücretsiz bir şekilde ondan istiyolardır

Vazq3ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ahmet
Merhabalar yaklaşık 1 hafta once hyperx türkiye instagram hesabına cloud 2 padleri hakkında bi soru sormuştum orjinal pad nereden alabilirim vs diye 2 gün once geri dönüş yaptılar ve konuyla ilgili [email protected] adresine mail atmamı istediler bende attım. Yaklaşık 1 saat önce tekrar instagramdan dönüş yaptılar fakat ingilizce olarak bilgilerimi istediler tc tel adres gibi bende durumu garip buldum ve daha önce böyle bi olay yaşıyan var mı diye sormak istedim ya da ne yapmam gerek vermeli miyim?
ben olsam vermezdim tc ne alaka ama gümrük muhhabbeti falan olursa o ayrı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,073
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Gümrük için TC zorunlu normalde.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,164
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Dostum yurtdışından gelir büyük ihtimalle o yüzden tc verebilirsin bence

Hxskyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda ölmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır teşekkürler şimdi bilgileri vericem konunun devamı hakkında bilgilendirme yaparim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,448
Üyeler
172,835
Son üye
hmd62392
Top Bottom