Neler Yeni

hyprex cloud2 mikrofon çalışmıyor

Yiğido01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yiğit Kaynak
Instagram
https://www.instagram.com/yigit.kaynakk/
Discord
OhaYİĞİT#9901
herşeyi yaptm denetim masasından dün çalışıyodu bugün pcmi temizledim şimdi çalışmıyor pcmi temizlerken kulaklığı çıkardım köşeye koydum o kadar ellemedim bile kulaklığa ses geliyo mikrofon çalışmıyor bitane daha mikrofon vardı yedek onuda takdım yine ses gelmiyor nasıl çözerim bilgili varmı sürücü güncelleştir diyorum en son sürüm günceldir diyor

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
SANANE
herşeyi yaptm denetim masasından dün çalışıyodu bugün pcmi temizledim şimdi çalışmıyor pcmi temizlerken kulaklığı çıkardım köşeye koydum o kadar ellemedim bile kulaklığa ses geliyo mikrofon çalışmıyor bitane daha mikrofon vardı yedek onuda takdım yine ses gelmiyor nasıl çözerim bilgili varmı sürücü güncelleştir diyorum en son sürüm günceldir diyor
Sanırım PC'in de sorun var.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
ses kartından mikrofonu kapatmış olabilirsiniz kontrol edin.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
ya nasıl olabiliyo ya çok garip çok teşekkür ederim oldu 3 saat cebelleştim küçük tuş yüzünden kralsın
aynı sorunu bende yaşamıştım yapmadığım şey kalmamıştı :D yeni mikrofon almaya kalkışıyordum en son, ses kartı olduğunu unutmuştum abim sağolsun bulmuştu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,451
Üyeler
166,927
Son üye
Poyraz_
Top Bottom