Neler Yeni

İnceleme Hypxer X Cloud 2 İncelemesi

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Merhabalar Hoşgeldiniz İncelememe İsterseniz Başlayalım

[1-Kulaklık Görünüşü] : Kulaklığın Görünümü Gerçekten Çok Hoş Ve güzel Ve Çok Class Çok Beğendim. Gayet Üstüne Çalışınılmış Bir Kulaklık. Görünüm Açısından.

10503079264306.jpg

[2-Sağlamlık] : Sağlamlık Olarak Baya Kıvrıla Bilen Bir Kulaklık Yani Kolay Kolay Kırılabilecek bir Kulaklık Deil Gayet Başarılı Bir Sağlamlığı Var.

Ekran Alıntısı.PNG

[3-Ses Seviyesi Ve Ses Kartı] : Evet Ses Seviyesi Gayet İyi Olan Bir Kulaklık Ama 7.1 Açınca Daha Da Başarılı Olabiliyor 7.1 Açmayınca Sanki 900 TL'lik Bir Kulaklık Havası Vermiyor Sesi.

Ekran Alıntısı.PNG

[4-Rahatlık] : Ped Olarak Çok Güzel Bir Rahatlığı Var Gerçekten Çok Güzel Kulağınızda Hissetmiyorsunuz Kulaklığı Resmen Çok Hoşuma Gitti. Ayrıca Kadife "YEDEK PEDLERİ" Var.

Ekran Alıntısı.PNG

[5-mikrofon] : mikrofon Görünümü Çok Kaliteli Ve Jak Girişli Ve Çıkartıla Biliyor. Ama Sesi Az Veriyor Yani Comfort'da Kullandım Bu Mikrofondan Daha İyi Olduğunu Rahatlıkla Söyleye Bilirim Neden Az Veriyor Diye Soracak Olursanız Gürültü Engelleyicisi Var. Ama Bu Benim Hiç Hoşuma Gitmedi tabii ki.

31dZ+Uhg7tL._AC_SY780_.jpg

[6-Fiyatına Değer Mi ?] : Fiyatına Değer mi ? Derseniz 900 Tl'ye Asla Değecek Bir Kulaklık Değil Ama 600 Tl'ye Gayet Alınır Açıkçası mikrofon Dışında Herşeyden Çok Memnunum.

Ekran Alıntısı.PNG

OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER....

Son düzenleme:

Mojo jojo

80+ Silver
Merhabalar Hoşgeldiniz İncelememe İsterseniz Başlayalım

[1-Kulaklık Görünüşü] : Kulaklığın Görünümü Gerçekten Çok Hoş Ve güzel Ve Çok Class Çok Beğendim. Gayet Üstüne Çalışınılmış Bir Kulaklık. Görünüm Açısından.

Alıntıyı görüntüle

[2-Sağlamlık] : Sağlamlık Olarak Baya Kıvrıla Bilen Bir Kulaklık Yani Kolay Kolay Kırılabilecek bir Kulaklık Deil Gayet Başarılı Bir Sağlamlığı Var.

Alıntıyı görüntüle

[3-Ses Seviyesi Ve Ses Kartı] : Evet Ses Seviyesi Gayet İyi Olan Bir Kulaklık Ama 7.1 Açınca Daha Da Başarılı Olabiliyor 7.1 Açmayınca Sanki 900 TL'lik Bir Kulaklık Havası Vermiyor Sesi.

Alıntıyı görüntüle

[4-Rahatlık] : Ped Olarak Çok Güzel Bir Rahatlığı Var Gerçekten Çok Güzel Kulağınızda Hissetmiyorsunuz Kulaklığı Resmen Çok Hoşuma Gitti. Ayrıca Kadife "YEDEK PEDLERİ" Var.

Alıntıyı görüntüle

[5-mikrofon] : mikrofon Görünümü Çok Kaliteli Ve Jak Girişli Ve Çıkartıla Biliyor. Ama Sesi Az Veriyor Neden Az Veriyor Diye Soracak Olursanız Gürültü Engelleyicisi Var. Ama Bu Benim Hiç Hoşuma Gitmedi tabii ki.

Alıntıyı görüntüle

[6-Fiyatına Değer Mi ?] : Fiyatına Değer mi ? Derseniz 900 TL'ye Asla Değecek Bir Kulaklık Değil Ama 600 TL'ye Gayet Alınır Açıkçası mikrofon Dışında Herşeyden Çok Memnunum.

Alıntıyı görüntüle

OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER....
Kullaklığa sahip misiniz?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Alper
Kral birazcık ses kalitesinden bahsetseydin
Bu arada yazılar beyaz olduğu için forum temasını beyaz renkte kullananlar açıklamaları okuyamıyor şimdi fark edildi...

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom