Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hyte Y70 Touch Siyah Sepette ( 12.503TL )

TheFaLcoN

80+ Bronze
4070 süperli sistem sattım ekran kartı ve anakarr kaldı sadece lianli setup ile akvaryum yapıyorsan paraya kıyıp lianli set yap derim bu arada 4070 süperim satılık beyaz aklınızda bulunsun modart alış satış da ref se mevcut diğer parcalar gitti dediğim gibi bahsettiğiniz sistem vardı
Eyvallah modart da çok aktif değilim ama önemli kişilerden bir kaç refim var, anakart marka model nedir ? Birde lianli kaç tane almam gerekli bunları çalıştırmak için bir kontrolcü mü lazım yoksa anakartı ona göre mi almak lazım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba,

Arkadaşlar neredeyse düz versiyon fiyatına touch versiyon Hyte Y70 Touch Siyah kasa :)

Linkten satın aldım ürünüm geldi ve touch model bilginize,

Almaya karar verdim sabah kalktım baktım bitmiş ya üzüldüm 🥲

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,234
İsim
Turuncu Keskin
Eyvallah modart da çok aktif değilim ama önemli kişilerden bir kaç refim var, anakart marka model nedir ? Birde lianli kaç tane almam gerekli bunları çalıştırmak için bir kontrolcü mü lazım yoksa anakartı ona göre mi almak lazım ?

İptal geldi zaten üzülme boşver :')

Hamdi90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Hamdi

Ekler

• Screenshot_20250205_091543_Chrome.jpg
    Screenshot_20250205_091543_Chrome.jpg
    331.9 KB · Hit: 29

TheFaLcoN

80+ Bronze
İptal geldi zaten üzülme boşver :')
Neden iptal geldi ? Bir sebep belirttiler mi ?

Alternatif olarak düşünülebilir. Hem bunda 7 tane fanda var. Resimdeki indirim kodunu girince 10k düşüyor.
Alınır mı ? Hyte y70 den farkı nedir ? Ekranları vs

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,234
İsim
Turuncu Keskin
Neden iptal geldi ? Bir sebep belirttiler mi ?

Alınır mı ? Hyte y70 den farkı nedir ? Ekranları vs
Yok, fiyat hatası yüksek ihtimal. Thh e vericem arada öyle uçurum indirim farkı yok sonuçta uğraşsınlar

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

Rog B650-A wifi var kasadan kasaya değişir bende h9 flow vardı 7fan yetiyordu

İptal geldi beyler

TheFaLcoN

80+ Bronze

İptal geldi beyler
Konuyu açan arkadaş çok önceden mi aldı o zaman linktekini sipariş vermiş gelmiş, siz ne zaman verdiniz siparişi ?

Alternatif olarak düşünülebilir. Hem bunda 7 tane fanda var. Resimdeki indirim kodunu girince 10k düşüyor.
Bu alınır mı ya 10 k iyi fiyat güzel mi sizce değer mi ?

forza11

80+ Bronze
Ya şuan full + full beyaz sistem kuruyorum, ekipmanlarımdan tut, monitör standına kadar şu anda beyaz, masam da beyaz, sistem için şuan 7800xd + beyaz 4080 li sistem düşünüyorum ve kovalıyorum şu aralar, ama satılan 2. el sistemlerde kullanılan kasalar hep absürt kötü, o yüzden bunun beyazına 4080 li beyaz sistem kurmayı düşünüyorum, bu kasa siyah çok absürt durur mu acaba beyaz sistem için siyah kasa ?
7800X3D bu saatten sonra alınmaz. 9800X3D ya da direk 9700X alabilirsiniz.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,234
İsim
Turuncu Keskin

İptal geldi beyler
THH vermeyi planlıyorum. Direkt İdefixi mi vermem gerek betaplusu mu? Sonuçta satıcı betaplus onu çözemedim tam.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
THH vermeyi planlıyorum. Direkt İdefixi mi vermem gerek betaplusu mu? Sonuçta satıcı betaplus onu çözemedim tam.
Bende vereceğim gruptan konuşuyoruz ama idefix vermişler galiba benimde iptal oldu bu önceden alan arkadaşlara gelmiş galiba

sadlover

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
abu bakar
ben betaplus ı verdim. ürünü satan firma orası sonuçta. idefix pazaryeri hizmeti sağlıyor ama asıl satışı yapan diğer firma diye o şekilde düşündüm.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
G
İptal edilmiş olmasına üzüldüm. Umarım en azından alan bir kaç kişiye gönderilir. Günlerdir bu fiyattaydı. Hatta bende kargo gelene kadar tedirgindim. Gelince emin olduktan sonra paylaşmak istedim. Oda kısmet değilmiş sizler için..

Top Bottom