Neler Yeni

Yardım Hyundai I20 kazıklandım mı?

Hbeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
H Bey
Yaklaşık bir ay önce.
Hyundai I20 2021 model 1.4 jump otomatik vites beyaz renk 93bin km de hatasız boyasız tramersiz 780bin TL'ye aldım.
Sizce fiyat nasıl normal mi pahalı mı?

efecanary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
efe
Yaklaşık bir ay önce.
Hyundai I20 2021 model 1.4 jump otomatik vites beyaz renk 93bin km de hatasız boyasız tramersiz 780bin TL'ye aldım.
Eşdeğerlerine baktığımızda minimum 4 5 parça boyalı ya da değişenli oluyor gayet iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun kazasız belasız.

Hbeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
H Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herhangi bir katakulle varmıdır sence pilot garage expere soktum hatasız boyasız çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eşdeğerlerine baktığımızda minimum 4 5 parça boyalı ya da değişenli oluyor gayet iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun kazasız belasız.
işte bu yüzden kafamda soru işareti kaldı ustaya götürmedim ama exper de değişensiz boyasız hatasız çıktı araç

efecanary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
efe
herhangi bir katakulle varmıdır sence pilot garage expere soktum hatasız boyasız çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte bu yüzden kafamda soru işareti kaldı ustaya götürmedim ama exper de değişensiz boyasız hatasız çıktı araç
Valla gözle görülmeden felan bir şey denilmez ama sadece gözle görebileceğin yerleri kontrol edebilirsin anahtar izi var mı diye kaput vidaları bagaj vidaları çamurluk vidaları felan bi bak en azından bunlara anahtar izi var mı boyasında kalkma felan işlem varsa anlarsın Türkiye'de her şey olabiliyor şaşırmıyoruz artık.

Amd34

80+ Bronze
Normal bence 1.4 2022 mpi style beyaz 15.000 km 950’e satıyorum

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Heisenberg
Yaklaşık bir ay önce.
Hayırlı olsun ve güzel fiyat, kazasız belasız inşallah.

Top Bottom