2021 model i20 alınır mı

ben olsam almazdım hem çok boş duruyor hem motor çok güçlü değil

arabalar hakkında ultra fazla bir bilgim yok, bilen arkadaşlara sorayım. Bu fiyatlarda param olsa gidip yeni 2023 duster almak mantıklı mı?

arabalar hakkında ultra fazla bir bilgim yok, bilen arkadaşlara sorayım. Bu fiyatlarda param olsa gidip yeni 2023 duster almak mantıklı mı?
Knk dusterlar güzel araçlar değil yol tutuşu kalite vs 2023 te durum nasıl bilmiyorum ama genel olarak öyle o paraya ikinci el daha güzel bir araç alırsın

bizzat kullandığım şirket aracı gayet güzel kullanıma sahip 750TL deposu doluyor 400 civarı km yapıyorum Bu fiyata alınabilecek en sorunsuz araç olabilir.

Knk dusterlar güzel araçlar değil yol tutuşu kalite vs 2023 te durum nasıl bilmiyorum ama genel olarak öyle o paraya ikinci el daha güzel bir araç alırsın
Nasıl öyle bir karara vardınız? Dayımın 2016 model dusteri vardı çok güzeldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve 2023de paketine göre aracı 4x4 bile yapabiliyorsun. Otomatik vitese falan geçilmiş.

@Denizgezen

Bana egea cross mantıklı gibi geldi bu bütçeye kasası hoşuma gidiyor. Piyasası da i20e nazaran daha çoktur parçası da aynı şekil.
Bu tarz bir şey bakılabilir. Bayiye yazılsan daha ucuza gelebilir ama çok beklersin
Üzerlerinde adam akıllı bir motor olsa. Turbolu bir makine olsa koşa koşa gidip aldırıcam. Ama 1.4 fire motora o para bana koyardı açıkcası. İkisi arasında bakarsan da egea dediğin gibi daha piyasa aracıdır. Bence tasarımı daha güzel. Bir yandan da attığın araba baya baya da dolu bence performans koşulu yoksa bakılır

Dusterler fakir offroad aracıdır. 4×4 olması yüzünden iyi sattı. 1.5 dci , 1.3 tce , 1.0tce alınabilir. 1.0 tce 70 kuruş yakıyor . 1.3 tce de performans olarak vs. Çok iyi
1.5 dci için konuşmaya gerek yok zaten
Çok malzeme kalitesi olmayabilir ama kötü bir araç değildir

Geri