2003 1.5 Clio var elimde satmaya çalışıyorum bende bir süredir. 7 yıl oldu alalı belki konfor olarak uzun yolda kötü ama şehir içi kullanımda iyi hele yokuş çıkışında falan muhteşem araç. İnsanlar neden bu fiyatlara alabileceği en temiz araç buyken gidip macera arıyor anlamıyorum. Bu fiyatlara alacağın opel ya da civic falan adamı mahveder. Sanayiden çıkamazsın.Renault tarafında clio 2 öneririm ama şu kasadan ;
Alıntıyı görüntüle
1.5DCi, max 230 - 245km'ye kadar temizini bulursan rahatlıkla alabilirsin.
Ben bu aracı aldıktan 2 sene sonra tamamen kendi acemiliğimden dolayı motoru rektifiye yaptırmak zorunda kaldım. Bunun dışında sadece yaşından dolayı ağır bakımlarını ve yolların bozuk olmasından dolayı amortisör takozu falan değiştirdim. Bu dediklerimi yaptırmak çok uzun sürmedi ve yaptırdıktan sonra hiç sıkıntı yaşamadım. Diğer araçlarda öyle kolay yapmıyorlar bu işleri ve baya usta lazım. Parça falanda Clio kadar rahat bulunmuyor.
Linea eğer temiz bulabilirsen bu fiyatlara biraz zor ama tek artısı çok daha geniş araç. Geniş ve uzun olması biraz dezavantaj çünkü gerçekten kalas gibi araba. Dar sokakları olan bir yerde yaşıyorsan biraz sıkıntı çekersin. Yokuşlarda da sıkıntı yaşarsın ağır araç sonuçta.
2 aracıda deneyimledim Linea yı iyi ki almamışım dedim çünkü oturduğum yer Linea ya göre değil ama sen biraz daha rahat yerdeysen ve daha geniş araç bakıyorsan Linea bakabilirsin. Tabi bu fiyatlara temizini tutturmak şans işi.