Otomatik Opel Vectra 1.9 CDTI Elegance Alınır Mı ?

Hocam 1.6 vectra c kullanıyorum 12 senedir,
+ lar
-1.9 performans olarak güldürür
-vectra c gibi yol tutan piyasada gerçekten çok azdır, virajdan viraja atarım benim 1. 6 yı tren gibi döner
-araç elegance yani dolu paket çok fazla şımartan özellik var, şahsen çok seviyorum
- ler, kurcalanmamış araç için konuşuyorum çok iyi bir expere gösterin, elektriksel olarak anlayan biri
-elektriksel arıza yapabilir mesela airbag, ortalama 3-10 bin arası değişir masrafı
-elektrikli koltuk perde vs kontrol edin bir sıkışma, zorlanma vs yoksa sıkıntı çıkarmaz
--------------------------------------------------------------------------------------------
aracın içi dışı temiz duruyor, ön takımda hangi parçalar değişmiş,
kadranda dediğim airbag ışığı yanıyor sanki uzaktan göremedim fotoda,
yılların ve km nin getirdiği dizellerde,
enjektör durumu nasıl
turbo yağ soğutucu durumu nasıl
gibi konular geldi şu an aklıma,
temiz 132 lik bir avensis de alınır ama o zaman düz kullanıcı olarak kullanırsınız, çok masraf açmaz, normal gider, bu da alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada linea dediğiniz araba traktördür, yol tutuş vs hak getire, alınmayacak bir arabadır şahsen

Hocam 1.6 vectra c kullanıyorum 12 senedir,
+ lar
-1.9 performans olarak güldürür
-vectra c gibi yol tutan piyasada gerçekten çok azdır, virajdan viraja atarım benim 1. 6 yı tren gibi döner
-araç elegance yani dolu paket çok fazla şımartan özellik var, şahsen çok seviyorum
- ler, kurcalanmamış araç için konuşuyorum çok iyi bir expere gösterin, elektriksel olarak anlayan biri
-elektriksel arıza yapabilir mesela airbag, ortalama 3-10 bin arası değişir masrafı
-elektrikli koltuk perde vs kontrol edin bir sıkışma, zorlanma vs yoksa sıkıntı çıkarmaz
--------------------------------------------------------------------------------------------
aracın içi dışı temiz duruyor, ön takımda hangi parçalar değişmiş,
kadranda dediğim airbag ışığı yanıyor sanki uzaktan göremedim fotoda,
yılların ve km nin getirdiği dizellerde,
enjektör durumu nasıl
turbo yağ soğutucu durumu nasıl
gibi konular geldi şu an aklıma,
temiz 132 lik bir avensis de alınır ama o zaman düz kullanıcı olarak kullanırsınız, çok masraf açmaz, normal gider, bu da alınabilir

bu arada linea dediğiniz araba traktördür, yol tutuş vs hak getire, alınmayacak bir arabadır şahsen
İlk Olarak Uzun Yazın İçin Tesekkürler
Linea Konusunu Gelirsek Yanlış Anlama Ama Kimden Duysam Tek Dedikleri Kullanmayanın Bok Attığı Kullananında Beğendiği F/P Araba Tek Bildiğim Şey Rampa Yokuş Çıkmaması Onun Harici Normal Bu Fiyat Bandında Saydığım Özelliklere Sahip + Yönünde Teknik Olarak Başka Araç Var Mı?

İlk araba için açıkçası saçma olur. Ailede uzun süredir ehliyeti olan biri varsa neyse ama bunlar çok piyasası olmayan arabalar ek olarak.

Ben alacaktim eksperde vazgeçtik.

1 bagaj kapagi problemi var, direksiyon pompasına dikkat edin 20k masraf direkt.

Şanziman ve motor yağ kaçağı vardır muhtemelen cidden baş ağırtır bide motor 1.9 herkes bakmıyor bu araca.

1.4, 1.5, 1.6 motorlu araclar bakın euro civic bakabilirsiniz hem uygun hem konforlu keyifli arabalar temizini bulursanız.

Anladım Linea Alıp Geçelim Mi O Zaman?

1.3 Multijet Temizlerden
Linea alınmaz arabadan bıkarsın alman japon bak 😅

Ben alacaktim eksperde vazgeçtik.

1 bagaj kapagi problemi var, direksiyon pompasına dikkat edin 20k masraf direkt.

Şanziman ve motor yağ kaçağı vardır muhtemelen cidden baş ağırtır bide motor 1.9 herkes bakmıyor bu araca.

1.4, 1.5, 1.6 motorlu araclar bakın euro civic bakabilirsiniz hem uygun hem konforlu keyifli arabalar temizini bulursanız.

Linea alınmaz arabadan bıkarsın alman japon bak 😅
Hocam Hiç Kullandınız Mı Yada Çevrenizde Var Mı Kullanan?

350 Civarına opel arıyorsan, opel astra g sedan, max 210 bin km ve 1.3CDTI + gri motor kapaklı bakacaksın.

Düzgün linea da bulamıyorum diyorsan bi önce ki serisi albea. 1.3 MJ ( Sole almayın, düz 1.3 multijet ilanlarına girin )
Otomatik ve MJ lazım diyorsanız 350 Civarına Punto. Kronik diye bildiğim ( hepsinde net var mı bilmiyorum ) direksiyon kitleniyor ve göğüste airbag şişmesi oluyor.

Renault tarafında clio 2 öneririm ama şu kasadan ;
1749589281451.webp

1.5DCi, max 230 - 245km'ye kadar temizini bulursan rahatlıkla alabilirsin.

Punto harici hepsinin manueline bak.

350 Civarına opel arıyorsan, opel astra g sedan, max 210 bin km ve 1.3CDTI + gri motor kapaklı bakacaksın.

Düzgün linea da bulamıyorum diyorsan bi önce ki serisi albea. 1.3 MJ ( Sole almayın, düz 1.3 multijet ilanlarına girin )
Otomatik ve MJ lazım diyorsanız 350 Civarına Punto. Kronik diye bildiğim ( hepsinde net var mı bilmiyorum ) direksiyon kitleniyor ve göğüste airbag şişmesi oluyor.

Renault tarafında clio 2 öneririm ama şu kasadan ;
Alıntıyı görüntüle
1.5DCi, max 230 - 245km'ye kadar temizini bulursan rahatlıkla alabilirsin.

Punto harici hepsinin manueline bak.
Linea Düşünüyorum Hocam %90 Olarak %10 Piyasaya Bakıyorum

Linea Düşünüyorum Hocam %90 Olarak %10 Piyasaya Bakıyorum
3 - 5 Ay daha bekleyip daha iyi araba alabilirim, bütçem de artar diyorsan 400 - 450 arasına Fiat Bravo 1.6 multijet bak bu arada. Ekstra tavsiye.

Lineayı 2'ye katlar, içinden geçer.

3 - 5 Ay daha bekleyip daha iyi araba alabilirim, bütçem de artar diyorsan 400 - 450 arasına Fiat Bravo 1.6 multijet bak bu arada. Ekstra tavsiye.

Lineayı 2'ye katlar, içinden geçer.
Bütçe Yok

Kalas gibi araba renault bakım bence linea alacaginiza
Hocam Kullananlar İyi Diyor Kullanmayanlarda senin gibi diyorlar

Geri