Opel İnsignia 1.6 CDTİ Cosmo Alınır mı?

EmirCamon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
182
Bütçe
415000
Bence değmez. Hem Opelin mekanik sıkıntıları var.

Piyasada en fazla tutulan marka model aracınız var. Ve piyasada en az tutulan marka model araç almayı düşünüyorsunuz. Karar sizin.

Eğer Focus'ta bir sorun yoksa kesinlikle geçmeyin.

Ne kadar eder piyasayı takip edemedim de 1 değişen var sadece 1.6 Ti-VCT LPG Manuel 2015

Ne kadar eder piyasayı takip edemedim de 1 değişen var sadece 1.6 Ti-VCT LPG Manuel 2015
Harici boya , kusur , deforme yoksa bu kilometrelerde olan focuslar 400-430 arası gidip geliyor.
Amacın donanımlı , ve daha konforlu bir arabaya binmek ise insigniaya geçmek mantıklı. Alayım biraz bineyim satarım diyorsan mantıksız. İnsignianın piyasası daha yavaş . Aşırı arıza çıkaran bir motoru falan yok. Bakımlarını yaparsan sorunsuz binersin

Harici boya , kusur , deforme yoksa bu kilometrelerde olan focuslar 400-430 arası gidip geliyor.
Amacın donanımlı , ve daha konforlu bir arabaya binmek ise insigniaya geçmek mantıklı. Alayım biraz bineyim satarım diyorsan mantıksız. İnsignianın piyasası daha yavaş . Aşırı arıza çıkaran bir motoru falan yok. Bakımlarını yaparsan sorunsuz binersin
Aynen çok haklısın. E serisi mercedes konforu var bu araçta bizzat kullandım. Tek kötü yanı bundan inip başka araca binemiyorsun.

Aynen çok haklısın. E serisi mercedes konforu var bu araçta bizzat kullandım. Tek kötü yanı bundan inip başka araca binemiyorsun.
Hocam dönüş yapmışsınız . Nasılsınız?
E serisinde sadece w211 ve w212'e bindim gerisine bir şey diyemem ama hallice bir araba

Hocam dönüş yapmışsınız . Nasılsınız?
E serisinde sadece w211 ve w212'e bindim gerisine bir şey diyemem ama hallice bir araba
Teşekkür ederim çok şükür iyim fazla takılmıyorum artık, w212 değil tabi w211 seviyesinde diyebilirim. Çok oturaklı bir araç 240 la dilovası virajına girdim araçta en ufak tepki olmadı bir an audi a7 kullanıyorum sandım ondada aynı hissi yaşamıştım. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,938
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri