- Bütçe
- 415000
Opel Insignia Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Opel Insignia fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
Biliyorum Focus Çok Memnun eden bir arabaPiyasada en fazla tutulan marka model aracınız var. Ve piyasada en az tutulan marka model araç almayı düşünüyorsunuz. Karar sizin.
Büyük bir sorunu yok zaten 17.000KM'de almıştık. Şuan 96 Binde Bakımları Yapılı.Eğer Focus'ta bir sorun yoksa kesinlikle geçmeyin.
Focus'u kullanmaya devam edin.Büyük bir sorunu yok zaten 17.000KM'de almıştık. Şuan 96 Binde Bakımları Yapılı.
Harici boya , kusur , deforme yoksa bu kilometrelerde olan focuslar 400-430 arası gidip geliyor.Ne kadar eder piyasayı takip edemedim de 1 değişen var sadece 1.6 Ti-VCT LPG Manuel 2015
Aynen çok haklısın. E serisi mercedes konforu var bu araçta bizzat kullandım. Tek kötü yanı bundan inip başka araca binemiyorsun.Harici boya , kusur , deforme yoksa bu kilometrelerde olan focuslar 400-430 arası gidip geliyor.
Amacın donanımlı , ve daha konforlu bir arabaya binmek ise insigniaya geçmek mantıklı. Alayım biraz bineyim satarım diyorsan mantıksız. İnsignianın piyasası daha yavaş . Aşırı arıza çıkaran bir motoru falan yok. Bakımlarını yaparsan sorunsuz binersin
Hocam dönüş yapmışsınız . Nasılsınız?Aynen çok haklısın. E serisi mercedes konforu var bu araçta bizzat kullandım. Tek kötü yanı bundan inip başka araca binemiyorsun.
Teşekkür ederim çok şükür iyim fazla takılmıyorum artık, w212 değil tabi w211 seviyesinde diyebilirim. Çok oturaklı bir araç 240 la dilovası virajına girdim araçta en ufak tepki olmadı bir an audi a7 kullanıyorum sandım ondada aynı hissi yaşamıştım.Hocam dönüş yapmışsınız . Nasılsınız?
E serisinde sadece w211 ve w212'e bindim gerisine bir şey diyemem ama hallice bir araba
Focus'u sürmeye devam etmeyi tercih ederimFord Focus 2015 Trend X'i satıp bu alınır mı?Opel Insignia Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Opel Insignia fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com