Otomatik Opel Vectra 1.9 CDTI Elegance Alınır Mı ?

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,362
Parçası pahalı diye biliyorum cep yakabilir sorun çıktığında

Selam beyler,

Yeni ehliyet alacağım, ailece araba bakıyoruz. Aşağıda linkini bıraktığım bir ilan bulduk. Sizce bu araç alınır mı, nasıl görünüyor?

Açıklamada sadece 10-15 bin TL civarında klima masrafı olduğu yazılmış. Gerçekten sadece klima masrafı varsa, belki bakmayı düşünüyoruz.

İlana göz atarsanız sevinirim, fikirlerinizi bekliyorum.

asla alınmaz

toyota avensis bakın

Bütçe Max 350 K Ama Altında Bakıyorum Alacağımzı Araba Normalde Fiat Linea Ama Gözüme Çarptı O Yüzden Sordum
opel vectra almayın daha saglam toyota ya bakın bu tarz eski araçlarda japondan şaşmayın derim

Anladım O Zaman Biz 1.3 Fiat Linea'dan Devam Başkan
en iyisi hocam dizel 1.3 multijet den bahsediyorsun sanırım güzel araçtır, dediğin opel aracı bilmiyorum ama opeller genel olarak masraflı araçlardır

otomatik istesiğiniz olmsa güzel linealar var. masraf çıkarsa bile tamiri uygun.

onunda sorunlarını araştır al kroniji neler çogu adam hiçbirşeyini yaptırmadan satıyor
en iyisi hocam dizel 1.3 multijet den bahsediyorsun sanırım güzel araçtır, dediğin opel aracı bilmiyorum ama opeller genel olarak masraflı araçlardır
4 Aydır Araştırıyorum F/P Araç 300-350 K Temiz Bulma Olasılığın Var
2008-2012 Arası Çok Yaşlı Seri Değil
Dizel 100 Km / 4.5 - 5.5 Dizel Yakıyor Ort
Parçaları Bol
Ustası Bol
Parçaları Ucuz
Tek Sorun Taksi Çıkması Çok Piyasada Birde Bakımlı Bulmak Önemli Araba Yoksa Motor Falan Efsane 800.000 Km Kullananlar Var Acayip Motor Euro 4 - Euro 5 1.3 Multijet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

otomatik istesiğiniz olmsa güzel linealar var. masraf çıkarsa bile tamiri uygun.
Otomatik Çok Hayat Kolaylaştırıcı bir şey Diye İstiyoruz Annemde Kolay Sürsün Diye Ama Zor Mecbur Manuel Alacağız

4 Aydır Araştırıyorum F/P Araç 300-350 K Temiz Bulma Olasılığın Var
2008-2012 Arası Çok Yaşlı Seri Değil
Dizel 100 Km / 4.5 - 5.5 Dizel Yakıyor Ort
Parçaları Bol
Ustası Bol
Parçaları Ucuz
Tek Sorun Taksi Çıkması Çok Piyasada Birde Bakımlı Bulmak Önemli Araba Yoksa Motor Falan Efsane 800.000 Km Kullananlar Var Acayip Motor Euro 4 - Euro 5 1.3 Multijet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Otomatik Çok Hayat Kolaylaştırıcı bir şey Diye İstiyoruz Annemde Kolay Sürsün Diye Ama Zor Mecbur Manuel Alacağız
Evet hocam 1.3 multijet iyidir motoru çok dayanıklıdır dediğiniz gibi taksi çıkması çok piyasa iyice araştırılıp alınmalı araç motor sağlığı, ekspertiz gibi şeyler şart

Evet hocam 1.3 multijet iyidir motoru çok dayanıklıdır dediğiniz gibi taksi çıkması çok piyasa iyice araştırılıp alınmalı araç motor sağlığı, ekspertiz gibi şeyler şart
Aynen Şuan Bakıyorum Bakalım Motor Kaputu Değişen Olmayan Yıl Farketmez Valla Ortalama Km Bakıyorum Bir Tane Buldum Sadece Sol Ön Kapı Değişen 2-3 Tane Boya 2-3 Tanede Lokal Var 2008 320 K Felan Yani
231 K Km Alsam Ehliyeti Bakacaz'da İşte

Aynen Şuan Bakıyorum Bakalım Motor Kaputu Değişen Olmayan Yıl Farketmez Valla Ortalama Km Bakıyorum Bir Tane Buldum Sadece Sol Ön Kapı Değişen 2-3 Tane Boya 2-3 Tanede Lokal Var 2008 320 K Felan Yani
231 K Km Alsam Ehliyeti Bakacaz'da İşte
Araç piyasası bu aralar durgun güzel pazarlık payı yapabilirsiniz denk gelirse güzel bir ilan

Geri