Neler Yeni

Yardım Hyundai i30 çift uyarı sensörü

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
PHOTO_20210722_231817.jpg

Böyle bir işaret çıkıyor ne olduğunu çözemedim. Sizce ne olabilir?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşük teker basıncı anlamına geliyormuş alttaki, sensörler her şey olabilir servise git göster bi.
Alttakini biliyorum da üstteki ikiliyi sormuştum. Sabah 04:00 da uzun yola gidilcek servise görünmek zor, bir problem çıkmaz değil mi?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Karaa

80+
Alttakini biliyorum da üstteki ikiliyi sormuştum. Sabah 04:00 da uzun yola gidilcek servise görünmek zor, bir problem çıkmaz değil mi?
Vallahi umarım çıkmaz ama sensörler kendi kendine arabayı durdurabilir i30 modeliyle aram yok kusuruma bakma, internetten sıfırlamaya filan bak arabayı yapabilirsen yoldan önce yap düzelsin diye dua et birde

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Vallahi umarım çıkmaz ama sensörler kendi kendine arabayı durdurabilir i30 modeliyle aram yok kusuruma bakma, internetten sıfırlamaya filan bak arabayı yapabilirsen yoldan önce yap düzelsin diye dua et birde
Tamamdır, çok teşekkürler.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ekran da ki park sensörü
Ama motor lambası vs. Yanıyor
Altta ki basınç lambası o yolda bırakmaz. Araba gazlı mı? Gazlı ise motor lambası yakar da başka bir şey çıkabilir

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Ekran da ki park sensörü
Ama motor lambası vs. Yanıyor
Altta ki basınç lambası o yolda bırakmaz. Araba gazlı mı? Gazlı ise motor lambası yakar da başka bir şey çıkabilir
Gazlı olup olmadığını bilmiyorum araç şahsıma ait değil. Yola gitti araba, sanırsam bir problem yok gibi. Kitapçıkta hidrolik işareti falan diyordu ondan dolayı biraz garipsedik. Cevabınız için teşekkürler.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gazlı olup olmadığını bilmiyorum araç şahsıma ait değil. Yola gitti araba sanırsam bir problem yok gibi kitapçıkta hidrolik işareti falan diyordu ondan dolayı biraz garipsedik. Cevabınız için teşekkürler.
Lastik basınç lambası o
Ama motor lambasına bakmak lazım direk

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamponlardaki sensörleri temizle bezle. Olmazsa Hyundai forumda sor konuyu

CrazyTR78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Berkay Açmalı
Ön yada arka sensorleden biri bozulmuş %99 ihtimalle ve bütün park yardım sistemi arzaya geçmiş bu sana yolda sorun çıkartmaz motor lambasına gelirsek bir sürü faktör var yanması için bilgisayara baglat arzalara bakın önemli bı arza yoksa yola çıkabilirsiniz
Oto elektrik ve motor kismiyla ilgileniyorum sanayide

Top Bottom