Alttakini biliyorum da üstteki ikiliyi sormuştum. Sabah 04:00 da uzun yola gidilcek servise görünmek zor, bir problem çıkmaz değil mi?Düşük teker basıncı anlamına geliyormuş alttaki, sensörler her şey olabilir servise git göster bi.
Vallahi umarım çıkmaz ama sensörler kendi kendine arabayı durdurabilir i30 modeliyle aram yok kusuruma bakma, internetten sıfırlamaya filan bak arabayı yapabilirsen yoldan önce yap düzelsin diye dua et birdeAlttakini biliyorum da üstteki ikiliyi sormuştum. Sabah 04:00 da uzun yola gidilcek servise görünmek zor, bir problem çıkmaz değil mi?
Tamamdır, çok teşekkürler.Vallahi umarım çıkmaz ama sensörler kendi kendine arabayı durdurabilir i30 modeliyle aram yok kusuruma bakma, internetten sıfırlamaya filan bak arabayı yapabilirsen yoldan önce yap düzelsin diye dua et birde
Gazlı olup olmadığını bilmiyorum araç şahsıma ait değil. Yola gitti araba, sanırsam bir problem yok gibi. Kitapçıkta hidrolik işareti falan diyordu ondan dolayı biraz garipsedik. Cevabınız için teşekkürler.Ekran da ki park sensörü
Ama motor lambası vs. Yanıyor
Altta ki basınç lambası o yolda bırakmaz. Araba gazlı mı? Gazlı ise motor lambası yakar da başka bir şey çıkabilir
Lastik basınç lambası oGazlı olup olmadığını bilmiyorum araç şahsıma ait değil. Yola gitti araba sanırsam bir problem yok gibi kitapçıkta hidrolik işareti falan diyordu ondan dolayı biraz garipsedik. Cevabınız için teşekkürler.