Neler Yeni

İşlemci Boşta Sıcaklık Değeri Kaç Olmalı

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Murat Aslan
elektrik faturasını cok etkılıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

furmark testini kaç dk yapmalıyım
Yok ya etkilemez en fazla 10 tl fln olur zannımca.Belki fanların ömrü kısalmasında diye de olabilir.12 yıl boyunca günde min 6 saat gt630 kullandım fanı hala dönüyor.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
Yok ya etkilemez en fazla 10 tl fln olur zannımca.Belki fanların ömrü kısalmasında diye de olabilir.12 yıl boyunca günde min 6 saat gt630 kullandım fanı hala dönüyor.
bir şey olmaz. o zaman ya

furmark testini denicem hocam birazdan sonucları atarım

Hocam ben bu yaz sistemi sattım farklı bir ekosistem kurdum tam hatırlamıyorum ama bende 4060 ti vardı atıyorum sıcaklık 50 iken fan hızı 60 alıyordu.42 sıcaklık 52 fan hızı oluyordu.Bu sıcaklıklar çok korkulacak şeyler değil bu kartların testini ne koşullarda yapıyorlar siz otomatiğe alın keyfinize bakın.
hocam msi afterburn sürekli açık mı olmalı bu fanların çalışması için kapatınca çalışmıyor

Son düzenleme:

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Murat Aslan

furmark testini denicem hocam birazdan sonucları atarım

hocam msi afterburn sürekli açık mı olmalı bu fanların çalışması için kapatınca çalışmıyor
arkada açık dursun bir şey olmaz

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Murat Aslan
peki kendim biostan ayarlayabiliyor muyum onu otomatik çalışsın diye bilginiz var mı
Evet biostan kalıcı olarak yapabilirsin ama ben bilmiyorum arkada afterburner açık şekilde kullanıyordum bir performans kaybı yaşatmıyordu

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
Evet biostan kalıcı olarak yapabilirsin ama ben bilmiyorum arkada afterburner açık şekilde kullanıyordum bir performans kaybı yaşatmıyordu
arkada açık kalmıyor ya program açık kalması gerek sanırım

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
hocam bu şekilde hep

1732623033825.png

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Murat Aslan
teşekkürler hocam peki msi afterburn kullanmadan ekran kartı boşta 55 derecede çalışsa bir problem olur mu ?
Hayır bir sorun olmaz zaten mühendisler bunu böyle kodlamış ama manuel olarak fan hızını artıradabilirsin iki durumdada hiçbir sorun olmayacaktır.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
Hayır bir sorun olmaz zaten mühendisler bunu böyle kodlamış ama manuel olarak fan hızını artıradabilirsin iki durumdada hiçbir sorun olmayacaktır.
sagol hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,916
Üyeler
161,357
Son üye
Halilvural27
Top Bottom