İ 3 12100f ve rx6500xt uyumlu anakart

(steel)kerim53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
230
Bütçe 3000tl
Ama bana bütün uyumlu anakartları gösterin ben kendim degerlendirecem

Çok tşk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanada tşk daha arastırma etmene gerek yok

Ben baktım intel uyumlu anakartlar baya pahalı ben bu sistemi full yani kasa ram vs 8.5k tl toplanırmı

Ben baktım intel uyumlu anakartlar baya pahalı ben bu sistemi full yani kasa ram vs 8.5k TL toplanırmı
Ayrı ayrı belki toplanamayabilir. Donanım Arşivi ve diğer kanalları takip ederseniz hazır sistem olarak toplanır diye düşünüyorum.
Bu arada bütçe 3000 TL olduğu için B serisi anakartları filtreledim, 6500XT'yi PCIe 4.0'da çalıştırması daha iyi olur.
Bütçeyi kısmak isterseniz arkadaşın attığı gibi H serisi anakartlara da bakabilirsiniz.

Ayrı ayrı belki toplanamayabilir. Donanım Arşivi ve diğer kanalları takip ederseniz hazır sistem olarak toplanır diye düşünüyorum.
Bu arada bütçe 3000 TL olduğu için B serisi anakartları filtreledim, 6500XT'yi PCIe 4.0'da çalıştırması daha iyi olur.
Bütçeyi kısmak isterseniz arkadaşın attığı gibi H serisi anakartlara da bakabilirsiniz.
Tmm yardımların için cok tşk cok yardımcı oldun

Amd ye yönelsem 8.5 tl yeterli olurmu pcı 4.0 olcak

Geri