Receb İvedik
80+ Bronze
bayramdan önce büyük bir tanesini 260 tl ye almıştım . kendi kendime millet niye yarım alıyor demiştim sonra acı yoldan öğrendim
260 a aldığın karpuz kelek çıkarbayramdan önce büyük bir tanesini 260 TL ye almıştım . kendi kendime millet niye yarım alıyor demiştim sonra acı yoldan öğrendim
biliyorum sadece sordum.nakliyeden dolayımı diye iller arası uzaklık farklıya hani bilirsinVakti değil çünkü bunu idrak edebilmen lazım. 1 ay önce de eriğin kilosu 500tl idi şimdi kaç? Vaktinde olmadığından absürt fiyat koyuyorlar. Yaz gelince 5 in altına düşer
yok la güzeldi260 a aldığın karpuz kelek çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorum sadece sordum.nakliyeden dolayımı diye iller arası uzaklık farklıya hani bilirsin
Çok oynama olmaz ya her yerde aynıdır şimdi260 a aldığın karpuz kelek çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorum sadece sordum.nakliyeden dolayımı diye iller arası uzaklık farklıya hani bilirsin
izleyelim görelim. süreç kısa 1 ay kadar. 5-6 liraya kadar düşecektir muhtelemen.deprem den etkilenirmi adana bölgesinide vurdu hafif (tarladaki karpuzun hasar alacağından bahsetmiyorum işçi sorunu nakliye sorunu olabilir)
adanadayım kilosunu bilmiyorum tahimen 30 50 tl arası bir şey 1 sene öncesine kadar beleşe bile veriyorlardı( bir tane alıyorsunuz orta bir şeyi al git diyorlardı ) güzeldipazardan karpuz aldık 6kg 100tl ye yakın para verdik sizin ilinizde ne kadar
alımanyada karpuzu dilimnen alıyoz yeğenim