Neler Yeni

İlk Oynadiğiniz Bi̇lgi̇sayar Oyunu (hi̇kayesi̇yle Bi̇rli̇kte)

lyraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman Efe Bahadır
ilk oynadığım oyun mafia 2 veya wolfteam olması lazım zamanında iyi tutmuştu bu 2 oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
first blood
uncharted 4

Far Cry 3 :cry:

.LoL 7,8 yaşlarımda reklamlarda karşıma çıkmıştı bende indirdim.

.ilk maçım da ryze almıştım sonra oyunu sildim.
Kanser olmuştum

.Geri yükledim bedava rp yüzünden dolandırıldım hesap gitti sildim

.maalesef 10 yıldan fazla oynadım , sadece 5 tane hero bilmiyorum , cha kadar çıkmıştım
Lanet gelsin bıraktım

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
Kendi bilgisayarımda hikayesiyle oynadığım ilk oyun MW2 idi.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Emir Bayram
Arkadaşlar selam bilgisayara tutulmanızı sağlayan oynadıgınız ilk bilgisayar oyununuz nedir başlıktada belirttigim gibi önce ben başlıyayım

Yaşım o sıralar 12-13 bakkala babama gazete almaya gitmiştim ve o yıllarda gazete alanlara bilgisayar oyun cd si bedava veriliyordu o gün trine oyunu veriliyordu heyacanla eve koşup bilgisayarıma taktım başladım oynamaya çok hoşuma gitmişti sonra sürekli oyun almaya başladım benim bilgisayar serüvenim bu şekilde başladı o yıldan beri sürekli oyun oynarım şuan aktif olarak multiplayer oyunlar ve ara sıra zengin hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum herkesin vardır bir hikayesi şimdiden hikayenizi anlattığınız için teşekkür ediyorum iyi oyunlar!
ortaokula geçtim herkesin pc var benim yok yıl 2014 olması lazım babama zorla mediamarketten pc aldırdım monitörle filan 1k tutmuştu o zamanlar neyse alt komşudan internet çektik bir şekilde direk wolfteam indirmiştim dün gibi hatırlarım ne güzel günlerdi bee

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ferhat Ödemiş
ortaokula geçtim herkesin pc var benim yok yıl 2014 olması lazım babama zorla mediamarketten pc aldırdım monitörle filan 1k tutmuştu o zamanlar neyse alt komşudan internet çektik bir şekilde direk wolfteam indirmiştim dün gibi hatırlarım ne güzel günlerdi bee
çok iyiydi ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,022,667
Üyeler
162,044
Son üye
cabbar1905
Top Bottom