ortaokula geçtim herkesin pc var benim yok yıl 2014 olması lazım babama zorla mediamarketten pc aldırdım monitörle filan 1k tutmuştu o zamanlar neyse alt komşudan internet çektik bir şekilde direk wolfteam indirmiştim dün gibi hatırlarım ne güzel günlerdi beeArkadaşlar selam bilgisayara tutulmanızı sağlayan oynadıgınız ilk bilgisayar oyununuz nedir başlıktada belirttigim gibi önce ben başlıyayım
Yaşım o sıralar 12-13 bakkala babama gazete almaya gitmiştim ve o yıllarda gazete alanlara bilgisayar oyun cd si bedava veriliyordu o gün trine oyunu veriliyordu heyacanla eve koşup bilgisayarıma taktım başladım oynamaya çok hoşuma gitmişti sonra sürekli oyun almaya başladım benim bilgisayar serüvenim bu şekilde başladı o yıldan beri sürekli oyun oynarım şuan aktif olarak multiplayer oyunlar ve ara sıra zengin hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum herkesin vardır bir hikayesi şimdiden hikayenizi anlattığınız için teşekkür ediyorum iyi oyunlar!
çok iyiydi yaortaokula geçtim herkesin pc var benim yok yıl 2014 olması lazım babama zorla mediamarketten pc aldırdım monitörle filan 1k tutmuştu o zamanlar neyse alt komşudan internet çektik bir şekilde direk wolfteam indirmiştim dün gibi hatırlarım ne güzel günlerdi bee