Neler Yeni

İlk Oynadiğiniz Bi̇lgi̇sayar Oyunu (hi̇kayesi̇yle Bi̇rli̇kte)

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Babam bilgisayar almıştı ama oyun yükletememişti. Kuzenimle gidip nfs carbon cdsi almıştık mediamarkttan. Meraktan cd kutusunun içini açıp baktığımda kutuda cd yoktu. Gidip değiştirmiştik yeri bende ap ayrıdır nfs carbon'un.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ferhat Ödemiş
Babam bilgisayar almıştı ama oyun yükletememişti. Kuzenimle gidip nfs carbon cdsi almıştık mediamarkttan. Meraktan cd kutusunun içini açıp baktığımda kutuda cd yoktu. Gidip değiştirmiştik yeri bende ap ayrıdır nfs carbon'un.
Çoğu kişide nfsnin carbon ve underground serisi ayrıdır :))

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
NFS Underground :) Bazen açıp oyundaki şarkıları dinliyorum aşırı güzel geliyor. Keşke yenileseler şu oyunu ya..

Strelok

80+ Silver
Senin görüşün. Underground benim için özel bir oyun.
1670102589299.png

(!)

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
İlk mi bilmem ama bunu unutmuyorum en çok bunu oynardım

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Ali
Kuzenin bilgisayarında Sonic oynamıştım. Vestel marka beyaz kasa ve monitörü ile... Efsane işletim sistemi Xp vardı. Ne günlerdi ama 😭

Ekler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    60.4 KB · Hit: 32
  • images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    20.4 KB · Hit: 29

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,432
İsim
Hacı
Tank racer ve NFS 2.

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
uğur demirel
İlk PC Windows 98 di mayın tarlası oynadım o emekli ayrıldı TTNet PC kampanyası vardı 971 TL Casper PC aldım oyun pek bilmiyordum Wolfteam denen lanet oyuna başladıktan hayatıma ETS 2 girdi sonra pugb mobil 3 cu PC oynadım Casper bunu açacak kapasitesi yok 😁😁😁

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar selam bilgisayara tutulmanızı sağlayan oynadıgınız ilk bilgisayar oyununuz nedir başlıktada belirttigim gibi önce ben başlıyayım

Yaşım o sıralar 12-13 bakkala babama gazete almaya gitmiştim ve o yıllarda gazete alanlara bilgisayar oyun cd si bedava veriliyordu o gün trine oyunu veriliyordu heyacanla eve koşup bilgisayarıma taktım başladım oynamaya çok hoşuma gitmişti sonra sürekli oyun almaya başladım benim bilgisayar serüvenim bu şekilde başladı o yıldan beri sürekli oyun oynarım şuan aktif olarak multiplayer oyunlar ve ara sıra zengin hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum herkesin vardır bir hikayesi şimdiden hikayenizi anlattığınız için teşekkür ediyorum iyi oyunlar!
4 yaşında iken NFS Most Wanted 2005 vardı onunla başladım. Pek bir hikayesi yok mahallenin bilgisayarcısı oyun yüklenmişti babam da bir süre sonra internet Cafe açmıştı bir süreliğine.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Arkadaşlar selam bilgisayara tutulmanızı sağlayan oynadıgınız ilk bilgisayar oyununuz nedir başlıktada belirttigim gibi önce ben başlıyayım

Yaşım o sıralar 12-13 bakkala babama gazete almaya gitmiştim ve o yıllarda gazete alanlara bilgisayar oyun cd si bedava veriliyordu o gün trine oyunu veriliyordu heyacanla eve koşup bilgisayarıma taktım başladım oynamaya çok hoşuma gitmişti sonra sürekli oyun almaya başladım benim bilgisayar serüvenim bu şekilde başladı o yıldan beri sürekli oyun oynarım şuan aktif olarak multiplayer oyunlar ve ara sıra zengin hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum herkesin vardır bir hikayesi şimdiden hikayenizi anlattığınız için teşekkür ediyorum iyi oyunlar!
Babam Ben 6 Yaşında Felanken Hep At Yarışı Felan Oynardı Onuda İzlemek İçin İnternet Kafete Giderdi Benide Yanında Götürürdü 1-2 Saat İnternet Kafede Oyun Oynardım Ama İlk Oynadığım Oyun Cs 1.6 Oldu Hergün Deli Gibi 1.6 Oynadım Tam 8 Yıl Boyunca Daha Sonra Bilgisayar Aldım Ve Cs Go Ya Başladım 8 Yıl Boyunca Birsürü Turnuvaya Katıldım Poolday İceword Vs Leri Attım Oyunu Sömürdüm 8 Yılda Buda Böyle Bi Anım

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Terminator 3 War of the Machines o sıralarda oynadığım çok güzel oyunlardan biriydi. Robotlar çok korkunç
Bir de gta 3 başlangıcı gibi köprülü başlangıcı olan oyun vardı keşke ismini bilsem de binlerce kez geçemediğim yeri yine geçemesem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,658
Üyeler
162,044
Son üye
aydogduemrullah397@gmail.
Top Bottom