Neler Yeni

İlk Oynadiğiniz Bi̇lgi̇sayar Oyunu (hi̇kayesi̇yle Bi̇rli̇kte)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selam bilgisayara tutulmanızı sağlayan oynadıgınız ilk bilgisayar oyununuz nedir başlıktada belirttigim gibi önce ben başlıyayım

Yaşım o sıralar 12-13 bakkala babama gazete almaya gitmiştim ve o yıllarda gazete alanlara bilgisayar oyun cd si bedava veriliyordu o gün trine oyunu veriliyordu heyacanla eve koşup bilgisayarıma taktım başladım oynamaya çok hoşuma gitmişti sonra sürekli oyun almaya başladım benim bilgisayar serüvenim bu şekilde başladı o yıldan beri sürekli oyun oynarım şuan aktif olarak multiplayer oyunlar ve ara sıra zengin hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum herkesin vardır bir hikayesi şimdiden hikayenizi anlattığınız için teşekkür ediyorum iyi oyunlar!
Bir ara birkaç günlüğüne eve bir laptop gelmişti, içinde de NFS Underground 2 ve NFS Most Wanted vardı. İlk oynadığım Underground 2 idi ama Most Wanted açık ara farkla favorim olmuştu 😀

r4NG3r

80+ Silver
Gta vice city grafikleri o kadar gercekci gelmistiki suan unreal engine 5 demosunda o kadar gercekci hissetmiyorum

Rich Kedy

80+ Bronze
Yıl 2013-2014 falan, o zamanlar 4 veya 5 yaşındayım evde beyaz bir tüplü bilgisayar vardı, onda GTA Türk oynardım. Birde Flash oyunlarını çok oynardım, ama ilk hikayeli oyun GTA Türk yani Vice City.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
küçükken kuzenlerin pc de görmüştüm ilk minecraftı çok güzeldi özendim
bir gün geldiler benim pc me de kurdular team extreme launcheri :D ilk oynamaya başladığımda blok kırmayı vs bilmiyordum sürekli sadece koşuyordum en sonunda dağ başında bir cadı evi buldum sürekli o evde takılırdım her sabah açardım oyunu evden çıkar ormanda gezinir eve geri girerdim arkada çalan müzikler hala aklımda

r4NG3r

80+ Silver
küçükken kuzenlerin pc de görmüştüm ilk minecraftı çok güzeldi özendim
bir gün geldiler benim pc me de kurdular team extreme launcheri :D ilk oynamaya başladığımda blok kırmayı vs bilmiyordum sürekli sadece koşuyordum en sonunda dağ başında bir cadı evi buldum sürekli o evde takılırdım her sabah açardım oyunu evden çıkar ormanda gezinir eve geri girerdim arkada çalan müzikler hala aklımda
Yaratici modu kesfettigimde hissettigim duyguyu bir daha hic hissedemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ferhat Ödemiş
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim okudukça aklım eskilere gidiyor çok iyi hikayeler çıkıyor ortaya bakalım daha neler çıkıcak

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Star wars Republic Commando. Ama ondan önce golden axe oynayan bir arkadaşıma imrendim. :)
Ama kendimi oyun ile bilgisayar tutkunu olan birisi olarak görmüyorum. Bilgisayar ve akıllı telefonlar benim için adeta birer portal; farklı fikirler, eğlence ve sanat vb alanlarda benzer zevklere sahip kişiler ile bağlantıya geçmemi sağlayan bir araç.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,560
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Cs 1.6 babam zorda olan bir arkadașından ucuz fiyata o zamanlar roket olan Gt 210 lu kasa almıștı.1.6 vardı babamın kucağına oturur Mouse yönlendirirdim.Babamda klavyeyi.Her öldüğümde izleyici moddayken izlediğimi ben oynuyor sanardım.Babam gelsin akșam sa oynayalım diye yolunu beklerdim.Of hayat of yordun bizi.Ne günlerden ne günlere.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,658
Üyeler
162,044
Son üye
aydogduemrullah397@gmail.
Top Bottom