Neler Yeni

İlk Oynadiğiniz Bi̇lgi̇sayar Oyunu (hi̇kayesi̇yle Bi̇rli̇kte)

EnginHoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Engin KOÇAK
Yıl 2000 akrabanın evinde görüp ağlaya ağlaya babama bilgisayar aldırdım yaşım 7 o sıralar. Bilgisayarcı Age of Empires yüklemiş. Fil öldürüyorum et aldın odun vs kasıyorum. Fakat bir türlü popülasyonu artıramıyorum en fazla 5 işçi yapabiliyorum veya 5 savaşçı. İşçilerle hammadde kasıp onları del tuşu ile öldürüp 5 baltacı yapıp sağa sola saldırıyorum vs. Sonradan anladım ki daha fazla popülasyona sahip olabilmek için ev yapmam gerekiyormuş. Evi işe yaramıyor zannediyordum o yüzden de asla yapmıyordum. Halbuki düşününce bu işçiler savaşçılar nerde yatacak değil mi :D güzel günlerdi...

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,560
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
ilk olarak battlefield 4 hikayesi oynamıştım ondan sona 1 5 hikayeleri oynadım bir ara tomb raider oynuyodum ama sildim şu andada batman ve spider man oynuyorum

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Age of Empires 2 çok zor modda 4 vs 4 online oynardık yıl 2005 sabahlara kadar oynardık arkadaşlarla yenilen 2,5 litrelik cola turka ve fıstıklı cheetos alırdı hala tadı damağımda ne günlerdi beahhh 😎

Zechion

80+ Silver
Arkadaşlar selam bilgisayara tutulmanızı sağlayan oynadıgınız ilk bilgisayar oyununuz nedir başlıktada belirttigim gibi önce ben başlıyayım

Yaşım o sıralar 12-13 bakkala babama gazete almaya gitmiştim ve o yıllarda gazete alanlara bilgisayar oyun cd si bedava veriliyordu o gün trine oyunu veriliyordu heyacanla eve koşup bilgisayarıma taktım başladım oynamaya çok hoşuma gitmişti sonra sürekli oyun almaya başladım benim bilgisayar serüvenim bu şekilde başladı o yıldan beri sürekli oyun oynarım şuan aktif olarak multiplayer oyunlar ve ara sıra zengin hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum herkesin vardır bir hikayesi şimdiden hikayenizi anlattığınız için teşekkür ediyorum iyi oyunlar!
Tam hatırlamıyorum fakat kamyon gibi büyük araçlara ilgim vardı eskiden. Bunun neticesiyle babam da bilgisayara Euro Truck Simulator indirmişti. Ben de oynamıştım. İlk oynadığım oyun Euro Truck Simulator 1.

NT Crane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan
Return to Castle Wolfenstein dayımlarla beraber oynamıştım tahminen 5-6 yaşında falandım oynadığım ilk bilgisayar oyunudur hikayesini hiç hatırlamıyordum geçenlerde indirdim bir ara oynayacağım. Tek hatırladığım şey o zamanlar çok korkunç geliyordu

Dušan Tadić

80+ Silver
Biraz geç pc sahibi oldum ama zamanında çok fazla ps oyunu oynardım.
Pes 13
Gta 5
Gta San Andreas
Call of duty (eski bir oyunu, adını hatırlamıyorum)

Bunlar ilk oynadıklarım diyebiliriz galiba

Oswald

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Talha
Arkadaşlar selam bilgisayara tutulmanızı sağlayan oynadıgınız ilk bilgisayar oyununuz nedir başlıktada belirttigim gibi önce ben başlıyayım

Yaşım o sıralar 12-13 bakkala babama gazete almaya gitmiştim ve o yıllarda gazete alanlara bilgisayar oyun cd si bedava veriliyordu o gün trine oyunu veriliyordu heyacanla eve koşup bilgisayarıma taktım başladım oynamaya çok hoşuma gitmişti sonra sürekli oyun almaya başladım benim bilgisayar serüvenim bu şekilde başladı o yıldan beri sürekli oyun oynarım şuan aktif olarak multiplayer oyunlar ve ara sıra zengin hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum herkesin vardır bir hikayesi şimdiden hikayenizi anlattığınız için teşekkür ediyorum iyi oyunlar!
Babamla birlikte Nfs Underground 2 oynamıştım ilk. 3-4 yaşlarındaydım. Tam bir hikayesi yok ama :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,674
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom