Dying Light 2 Stay Human başka indirim olan farklı yer varmı etali gibi1.5 saate bitiyor hocam. Alacaksanız elinizi çabuk tutun.
SanmıyorumDying Light 2 Stay Human başka indirim olan farklı yer varmı etali gibi
Epic'te 25 liralık bir oyun koyun 150 TL olsun.Dying Light 2 Stay Human başka indirim olan farklı yer varmı etali gibi
ne kadar olur acaba zam gelseHollow Knight. Zam gelicek diye duydum.
Bilmiyorum ama artar gibi baya.ne kadar olur acaba zam gelse
Ark Survival iki kişi sarar mi?
reis valla bende senle aynı durumdaydım son bahar indirimi bittiği günden beridir 9 saat aç kalıyodum okulda yemek fln yemeden paso harçlıkları kenara atıyodum 300 lira fln biriktirdim öyle hatta üstüne borca bile girdim oyun almak için. bu indirimler iyi güzel hoş da insanın gözünü döndürüyoBeyler şuan RDR2 oynuyorum 65. saatimde. Ondan sonra Steam'de oynamadığım birkaç oyunum daha var. Ekstradan Epic Games'te bir ton oyun birikti zaten. Ama indirim diye öyle bir kazıdım ki sanki oyun almam gerekli imiş gibi hissediyorum ne yapabilirim?
Klan sunucuları var onlarda aktif admib hep oluyor. Genelde sunucunun isminin sonunda veya başında yazıyor. Mesela EpiX, Power gibi. DICE Official'da hile daha çok diye biliyorum ama ben +150 saatte çok az hile gördüm ve bu sunucu işlerini sonra öğrendim. Fetih klasik 32vs32 veya 16vs16 mod. Operasyon ise örnek veriyorum Seddülbahir Osmanlı savunuyor İngiliz saldırıyor. Operasyon 3 turdan oluşuyor ilk tur özel vasıta [ Behemoth(zeplin), Süper Tank, Dretnot(Gemi) vb.] ve özel sınıf (alev, casus vb.) yok. 2.ve 3. turlarda bunlar geliyor. Bu yazdığım vasıtaları saldıranlara özel. Benim için en sevdiğim haritalar:bf1 aldım eskiden biraz oynamıstım ama şuan pek bilgim yok hangi sunucuya girip hangi modu oynamaliyim hikaye tarzı sarmıyo beni biraz bilgilendirirmisin
daha dün 83 tl ye aldığım ac oddssey 1300tl çok mutluyum, 82 ye valhallanın standart paketini aldım 700tl olmuş keşke onunda en üst paketini alsaydımHocam Ubisoft indirimli fiyatın yaklaşık 9 katı zam yaptı. Ne olur ne olmaz.
daha iyi snip varmı la ? mesela hangisi en iyisidir?Battlefield 1 almayanın evine Arabistanlı Lawrence geliyormuş