- En İyi Cevap
- 4
Abicim 21.8k ya 140w lik 3060 var da bizim mi haberimiz yok?Abdullah kardeş neden çökün diyor ben anlamadım bu laptop a
Abicim 21.8k ya 140w lik 3060 var da bizim mi haberimiz yok?Abdullah kardeş neden çökün diyor ben anlamadım bu laptop a
Hocam bu özellikte bir cihaz şu an 23 k ya kadar da varsa link atabilir misin ?12700H 3060 85W 20 23K arasına mevcut biraz daha ucuz olmasını beklerdim.
bu kart 45w yalnızdeğerler iyi gibi alınabilir
Tamamda agacım performans olarak pekde bir albenisi yok tek fan sorun yaşıcaz biliyorsun sendeAbicim 21.8k ya 140w lik 3060 var da bizim mi haberimiz yok?
Agayı magayı bırak aynı fiyata altanetif ürünleri at banaTamamda agacım performans olarak pekde bir albenisi yok tek fan sorun yaşıcaz biliyorsun sende
Şimdi Bu Cihaz 20.000 e Amazonda Satılan HP Vintus 16 dan iyi Mi
140w çok adil bir kıyaslama değil ama aklınızda fikir olsun4050 notebook atılan linkteki direkt burdan kıyaslayabilirsin
Hocam satın aldım da iptal olur mu?Agayı magayı bırak aynı fiyata altanetif ürünleri at bana
Tamam aynı fiyata yok ama bir tık üstüne daha iyileri denk geldi amacım laptop alınacaksa özellikle oyun içinse soğutmasına çok dikkat edilmeli sonrasında bu ürünleri iade etmek çok zor son pişmanlık işe yaramıyorAgayı magayı bırak aynı fiyata altanetif ürünleri at bana
@Abdullah HacıgülHocam satın aldım da iptal olur mu?
kargoya verilmediyse olur reisHocam satın aldım da iptal olur mu?