Neler Yeni

İtopya Satın Alımda 2 Kere Para Çekilmesi

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Talihsiz bir durum ama itopyanın dolandırmak amaçlı böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Muhtemelen yarın paranı iade edeceklerdir.

Cevobaro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Barış Üzümcü
Talihsiz bir durum ama itopyanın dolandırmak amaçlı böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Muhtemelen yarın paranı iade edeceklerdir.
aynen itopya yapmaz ya böyle bir şey

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Volkan
Bir işlem hata veriyorsa banka uygulamasına girer bakarım para çekilmiş mi diye aynı işlemi yapmamak için. Dikkatli olmak lazım.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Normal tabi canım, benim geçen hafta anakartımın para iadesini yapmayı unuttu amazon, bir kaç defa telefon görüşmesi yapmam gerekti tekrar işleme almaları için. Her gün binlerce mali işlem geçiyor sistemden, illa bir kaç tane böyle hatalı işlem olacaktır entegrasyonda

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Emre Altun
Gitti paralar kardeşim daha alamazsın geri. Almışsın bikere artık. Sabaha dükkanına koş dicem ama dukkanı da kapatıp gitmişlerdir yüksek ihtimal senin paraları maldivlerde yiyecekler sülalecek 😄

Cevobaro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Barış Üzümcü
Gitti paralar kardeşim daha alamazsın geri. Almışsın bikere artık. Sabaha dükkanına koş dicem ama dukkanı da kapatıp gitmişlerdir yüksek ihtimal senin paraları maldivlerde yiyecekler sülalecek 😄
dalga geçmek maharet mi sanıyorsunuz kardeşim

hopecrash

80+ Bronze
bankanın 24 saat arayabileceğin bir numarası var. orayı arayıp durumu anlat. yardımcı olurlar. büyütülecek bir durum yok.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
anormail bir durum değil bu hata ilk defa olmuyor
Başkalarının yaşadığı hataları umursamayan biri olduğunuzu hayal edin. Hata oluyor ve kartınızdan saçma bir şekilde 2600 tl çekiliyor. Eminim sizde sakin tepki vermezdiniz. Buna normal demek... ilginç...

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Emre Altun
dalga geçmek maharet mi sanıyorsunuz kardeşim
Hocam dalga amaçlı yazmadım, ufak bir espri anlamında yazdım. Yanlış anlaşılma olmasın paranızı geriye alırsınız her türlü böyle seyler olabiliyor hayirli aksamlar 🖐️🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,488
Son üye
xrols
Top Bottom