Gözle görülür bir darboğaz yaşayacağınızı düşünmüyorum hocam.Neyse boşverelim 3060'ıda i3 10100f ve rtx 2060 superde nasıl olur sence şuanki ekran kartımla beraber sanki çok effect eklesem naneyi yicek gibi.
Gözle görülür bir darboğaz yaşayacağınızı düşünmüyorum hocam.Neyse boşverelim 3060'ıda i3 10100f ve rtx 2060 superde nasıl olur sence şuanki ekran kartımla beraber sanki çok effect eklesem naneyi yicek gibi.
hocam gene anlamadım dediğini darboğazı sormadım ki adobe premier proda nasıl olur sıkıntı yaşatır mı anlamında sordum i3 10100f çok mu düşük işlemci yaniGözle görülür bir darboğaz yaşayacağınızı düşünmüyorum hocam.
Hocam 3-4 farklı forumda millete yazınca konular birbirine girdi Premierde rahat kullanırsınız ekran kartınıhocam gene anlamadım dediğini darboğazı sormadım ki adobe premier proda nasıl olur sıkıntı yaşatır mı anlamında sordum i3 10100f çok mu düşük işlemci yani
Premier proda ekran kartımı çok önemli işlemcimi ? mesela effectler falan yükleyince kasma gibi sorunlarda işlemciden dolayımı ekran kartından dolayımı?Hocam 3-4 farklı forumda millete yazınca konular birbirine girdi Premierde rahat kullanırsınız ekran kartını